Diskuzní fórum

Co je to za seriál/díl?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DanMajer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
5. 12. 2015 / 21:32:43 (před 8 roky)
off

Před pár lety jsem viděl díl nějakého krimi seriálu, kde zmizela pravděpodobně středoškolačka. V průběhu vyšetřování vypověděla její kamarádka, že poslední dobou vídala nějakého kluka, ten se rázem stane hlavním podezřelým v jejím zmizení. Na konci se ukáže, že dívka utekla z domu sama, protože se cítila jako chlapec. Ten kluk, který byl podezřelý, byl nakonec ona sama. Chtěla spáchat sebevraždu, ale v tu chvíli ji objeví vyšetřovatelé. Stojí na střeše nějaké budovy a chce skočit, pomalu k ní přistoupí nějaká vyšetřovatelka a snaží se ji přemluvit ať neskáče, což se nakonec podaří.
Tento díl seriálu hledám již několik let, kdybych aspoň věděl, co je to za seriál, nejdříve jsem myslel, že to bylo Beze stopy nebo NCIS, protože jsem si vybavoval někoho jako je Ziva nebo Kate, ale nebzl jsem úspěšný. Nevíte někdo?

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2015 / 00:56:07