Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přidala jsem před měsícem hlášky k seriálu Chůva k pohledaní. Proč nebyli přijaty??
Alkaa napsal(a):
Přidala jsem před měsícem hlášky k seriálu Chůva k pohledaní. Proč nebyli přijaty??
Zřejmně si porušila pravidla.
napsala jsem několik hlášek.vždycky se mi objevilo že je to v pohodě a měla by tu být ale nikdy sem jí nenašla. Jak to?????
eliška jonášová napsal(a):
napsala jsem několik hlášek.vždycky se mi objevilo že je to v pohodě a měla by tu být ale nikdy sem jí nenašla. Jak to?????
Do Hlášek se musí nejdříve podívat nějaký jiný uživatel až potom se ti to zobrazí. Mně se to taky stalo.
Když jsem odeslala hlášku a zapoměla jsem zadat ve kterém byla díle tak to mám nechat být nebo to mám odeslat znovu?
Nech to být... Hláška se ti ukáže až ji někdo zkontroluje, ale nebude tam napsané z jakého je to dílu. Nevadí to, ale pokud bude chtít někdo vědět odkud to je, bude mít holt smůlu :))