Diskuzní fórum

Hlášky

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Alkaa
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 1. 2010 / 15:31:41 (před 14 roky)
off

Přidala jsem před měsícem hlášky k seriálu Chůva k pohledaní. Proč nebyli přijaty??

ajjjj11
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
3. 8. 2010 / 18:03:18 (před 14 roky)
off
Alkaa napsal(a):

Přidala jsem před měsícem hlášky k seriálu Chůva k pohledaní. Proč nebyli přijaty??

Zřejmně si porušila pravidla.

eliška jonášová
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
5. 4. 2011 / 18:09:27 (před 13 roky)
off

napsala jsem několik hlášek.vždycky se mi objevilo že je to v pohodě a měla by tu být ale nikdy sem jí nenašla. Jak to?????

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
4. 1. 2012 / 18:21:16 (před 12 roky)
off
eliška jonášová napsal(a):

napsala jsem několik hlášek.vždycky se mi objevilo že je to v pohodě a měla by tu být ale nikdy sem jí nenašla. Jak to?????

Do Hlášek se musí nejdříve podívat nějaký jiný uživatel až potom se ti to zobrazí. Mně se to taky stalo.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Míša1107
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 1. 2012 / 20:56:50 (před 12 roky)
off

Když jsem odeslala hlášku a zapoměla jsem zadat ve kterém byla díle tak to mám nechat být nebo to mám odeslat znovu?

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 1. 2012 / 18:53:14 (před 12 roky)
off

Nech to být... Hláška se ti ukáže až ji někdo zkontroluje, ale nebude tam napsané z jakého je to dílu. Nevadí to, ale pokud bude chtít někdo vědět odkud to je, bude mít holt smůlu :))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 1. 2012 / 18:54:58 (před 12 roky)
off
Alkaa napsal(a):

Třeba si zapomněla, nějakou maličkost jako je tečka na konci věty. Ale měla by ti přijít zpráva, proč hláška nebyla přijata...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P