Diskuzní fórum

Titulky - American crime story

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Annie2809
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 2. 2016 / 20:26:41 (před 8 roky)
off

Ahoj,
přeložila jsem pilot k novému seriálu American Crime story :)
Pokusila jsem se je upleadnout a napsalo mi to, že musejí počkat na schválení :). Chtěla jsem se zeptat, jak to víastně všechno probíhá.
Když tak bych měla zájem dělat titulkyk ACS pravidelně. Předem díky za odpověď :).

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
5. 2. 2016 / 20:50:15 (před 8 roky)
off
Anna Allons-y Kubelková napsal(a):

Ahoj,
přeložila jsem pilot k novému seriálu American Crime story :)
Pokusila jsem se je upleadnout a napsalo mi to, že musejí počkat na schválení :). Chtěla jsem se zeptat, jak to víastně všechno probíhá.
Když tak bych měla zájem dělat titulkyk ACS pravidelně. Předem díky za odpověď :).

Proces schvalování titulku ti objasní FAQ, konkrétně část "Pro autory". Pokud jde o kvalitní titulky, neměl by být problém udělit ti status překladatele.

Annie2809
5. 2. 2016 / 21:08:25 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Proces schvalování titulku ti objasní FAQ, konkrétně část "Pro autory". Pokud jde o kvalitní titulky, neměl by být problém udělit ti status překladatele.

Děkuju mockrát :)

Annie2809
5. 2. 2016 / 21:44:34 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Jinak jsem to musela poslat podruhé , protože jsem si nevšimla, že jsem prve odeslala neopravenou verzi. To by dopadlo :D