Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,
přeložila jsem pilot k novému seriálu American Crime story :)
Pokusila jsem se je upleadnout a napsalo mi to, že musejí počkat na schválení :). Chtěla jsem se zeptat, jak to víastně všechno probíhá.
Když tak bych měla zájem dělat titulkyk ACS pravidelně. Předem díky za odpověď :).
Anna Allons-y Kubelková napsal(a):
Ahoj,
přeložila jsem pilot k novému seriálu American Crime story :)
Pokusila jsem se je upleadnout a napsalo mi to, že musejí počkat na schválení :). Chtěla jsem se zeptat, jak to víastně všechno probíhá.
Když tak bych měla zájem dělat titulkyk ACS pravidelně. Předem díky za odpověď :).
Proces schvalování titulku ti objasní FAQ, konkrétně část "Pro autory". Pokud jde o kvalitní titulky, neměl by být problém udělit ti status překladatele.
lukascoolarik napsal(a):
Proces schvalování titulku ti objasní FAQ, konkrétně část "Pro autory". Pokud jde o kvalitní titulky, neměl by být problém udělit ti status překladatele.
Děkuju mockrát :)
lukascoolarik napsal(a):
Jinak jsem to musela poslat podruhé , protože jsem si nevšimla, že jsem prve odeslala neopravenou verzi. To by dopadlo :D