Diskuzní fórum

Prosba o radu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HarleyQ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
22. 2. 2016 / 20:49:51 (před 8 roky)
off

Ahoj, nedávno jsem vzpomínala na takový starý seriál o superhrdinech. Myslím, že to klidně mohlo být natáčené někdy v době od roku 1995-2008, ale těžko říct. Nepamatuju si pořádně hlavní zápletku, ale bylo to o takové té typické sexy blondýně s nadpřirozenými schopnostmi a kočičíma očima, která se zamilovala do obyčejnýho hnědovlasýho kluka. Myslím, že ona se jmenovala na S a on nějak Brian, nebo tak, ale taky si tím nejsem jistá. Jediné, čím si jistá jsem je, že znělka byla Livin on a prayer od Jon Bon Jovi. Kdybyste si někdo vzpomněl, budu moc ráda. :)

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
23. 2. 2016 / 09:42:09 (před 8 roky)
off

Pozeral som rôzne databázy s hudbou k seriálu, ale nikde mi nenašlo, aby pieseň Livin on a Prayer od Bon Joviho bola použitá ako zvučka k seriálu.

Wait for it...
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 2. 2016 / 09:43:06
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 2. 2016 / 13:20:34 (před 8 roky)
off

Zkus říct o tom seriálu víc. Čas jen hádáš a i tak to je rozpětí 13 let. Napadá mě zatím Nine Lives of Chloe King, ale nejsi moc konkrétní.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
23. 2. 2016 / 14:24:51 (před 8 roky)
on
Adrian "A.C." Conor napsal(a):

Pozeral som rôzne databázy s hudbou k seriálu, ale nikde mi nenašlo, aby pieseň Livin on a Prayer od Bon Joviho bola použitá ako zvučka k seriálu.

Přesně tak. Tahle píseň se rozhodně jako znělka nikde nepoužívá. Možná v nějaké scéně nebo fan videu, ale ne jako oficiální znelka.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
HarleyQ
23. 2. 2016 / 15:24:11 (před 8 roky)
off

Je to zvláštní, ale přesně takhle si to pamatuju. Že to bylo Livin on a prayer. :D Ale tak teda asi to není stoprocentní. Byl to podle mě americký seriál, bydleli všichni v jednom společném domě pro superhrdiny. Byla tam ještě jedna dívka, která měla myslím krátké tmavé vlasy a zrovna zjistila své schopnosti. :D Nemůžu si na víc vzpomenout, snad jen, že si myslím, že v jedné z epizod se ta hlavní hrdinka vyspala s nějakým jiným superhrdinou a on pak umřel. Vím stoprocentně, že Chloe King to není. Tohle byl rozhodně starší seriál. Myslím, že klidně mohl být natáčený někdy před rokem 2000, ale určitě krátce. :) Snad to nějak pomůže..Děkuju moc.

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 2. 2016 / 15:45:25 (před 8 roky)
off

Nemas nahodou na mysli Roswell?

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 2. 2016 / 15:46:52
HarleyQ
23. 2. 2016 / 15:53:44 (před 8 roky)
off

Ne, Roswell to rozhodně není. :D

Fruiko
23. 2. 2016 / 17:37:05 (před 8 roky)
on

Možná Svatyně.

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
24. 2. 2016 / 07:50:57 (před 8 roky)
off

Tvoj popis mi pripomína dej seriálu The Gates (Za bránou).

Wait for it...
Fruiko
25. 2. 2016 / 09:02:49 (před 8 roky)
on

Teď když jsem připravoval trailery na jaro mi padli do oka Lab Rats nebo spin-off Mighty Med. Popisy znějí trochu jako to tvoje. A i to je starší.