Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já coby člověk s radikálními názory :-) nemohu nezaložit opačnou anketu o SERIÁL, KTERÁ VÁM NEJVÍCE LEZE NA NERVY, KTERÝ NESNÁŠÍTE ATD.
Můj seznam bude obsahovat asi hodně titulů, které tady naopak mají velmi velmi hodně fandů:
Přátelé
Zoufalé manželky
telenovely jak jihoamerického, tak českého původu:
Velmi křekhé vztahy, Ordinace, Pojišťovna a podobné p...viny
a další p....viny, které jsou sice slavné, ale jsou úplně o ničem. Teď si nevybavím další, protože co žebříčku vévodí, jsou fakt Friends - opravdu trapné.
Většinou se takovým seriálům vyhýbám obloukem. ;-)
Když pominu klasiku (Telenovely a výmysli typu Ulice a Rodinná pouta), tak mi docela vadí Walker Texas Ranger.
Ono vybrat nejneoblíbenější seriál je o dost těžší než vybrat ten nejoblíbenější. Budu nad tím ještě přemýšlet.
Mě asi na nervy neleze nic,koukám na to co se mi líbí a v opačném případě to prostě nesleduji,ale je fakt sem jednou viděl nějakej starej českej seriál, Dynastie Nováků a to byla nehorázná debilita.
Taky se vyhýbám takovým seriálům...na míle daleko v nejlepší případě! Přímo alergická jsem na seriály typu Tak jde čas, Columbo, Profesionálové, atd...No je jich hodně!
Takových seriálů je hodně: z poslední doby, co jsem zahlédl a málem jsem se z toho sesypal - Lenssen & spol., North Shore (naprostá vyumělkovaná de**lita z prostředí dokonale nalíčené mládeže). A pak samozřejmě nekonečné vztahové seriály ať už z české (pamatujete na odpad On je žena?) nebo zahraniční produkce.
No mně šlo spíš o to, že jsou seriály, o kterých se mluví, lidi je milujou, pomalu se stávají kultem - a já se kouknu na jeden díl a nudím se (v lepším případě) - v horším skoro bliju znechucením.
Takhle mě totálně zklamaly Zoufalky - lidi kolem to rozebíraj, citujou atd., ale já u toho trpím. Friends to samé, přijde mi to trapně nevtipné. České seriály jsem tam napsala spíš jen do počtu, o tom se ani nedá mluvit
Veronika napsal(a):
No mně šlo spíš o to, že jsou seriály, o kterých se mluví, lidi je milujou, pomalu se stávají kultem - a já se kouknu na jeden díl a nudím se (v lepším případě) - v horším skoro bliju znechucením.
Takhle mě totálně zklamaly Zoufalky - lidi kolem to rozebíraj, citujou atd., ale já u toho trpím. Friends to samé, přijde mi to trapně nevtipné. České seriály jsem tam napsala spíš jen do počtu, o tom se ani nedá mluvit
Myslím, že jsi to byla ty, kdo psal v nějakém svém názoru, že komu se nelíbí Mlčení jehňátek a podobný kulty je divnej. Podle mího, komu se nelíběj Přátele je divnej (možná zapšklej) suchar :0) Jinak nic proti opačnému názoru
Nejhorší sou americké telenovely...
No, tak to je pro mě těžká otázka. Když mě něco nezaujme, tak se na to dál nedívám, takže to nestačí přerůst až v nesnášení.
Ale pokud mám něco uvést, tak Ženatý se závazky - pro mě ta největší volovina :-/ A pak ještě asi Walker Texas Rangers. A samozřejmě různé telenovely + Velmi křehké vztahy, Ordinace...
Je to docela težký. Když mě nějaký seriál nezaujme tak se na něj prostě nedívám. Musím tu uvést seriál MASH(ten přímo nesnáším), pak taky všechny telenovely,z českých asi Hospoda, Velmi křehké vztahy.Další mě už nenapadají, prostě koukám jen na ty, které mě baví a líbí se mi.