Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mě leze poslední dobou na nervy NCIS.
mě spíš poslední dobou leze na nervy místo v životě, a takové blbosti.. Ošklivka ujde.. je tam aspoŃ někdy humor..
Verča napsal(a):
mě spíš poslední dobou leze na nervy místo v životě, a takové blbosti.. Ošklivka ujde.. je tam aspoŃ někdy humor..
Poslední dobou mi leze na nervy Ošklivka a tvrzení, že je v ní občas humor...
Logan napsal(a):
Poslední dobou mi leze na nervy Ošklivka a tvrzení, že je v ní občas humor...
no jo jenom občas.. můžem se jí zasmát jak je blbá.. cvíš jak
Verča napsal(a):
no jo jenom občas.. můžem se jí zasmát jak je blbá.. cvíš jak
Nevím jak. Viděl jsem jen kus jednoho dílu a nevěděl jsem, jestli mám brečet, nebo jí běžet zabít...
Logan napsal(a):
Nevím jak. Viděl jsem jen kus jednoho dílu a nevěděl jsem, jestli mám brečet, nebo jí běžet zabít...
Já mám chuť udělat raději to druhé....
Abby napsal(a):
Já mám chuť udělat raději to druhé....
nj.. nechápu jak taková šereda může pracovat v modní firmě ty?
Verča napsal(a):
nj.. nechápu jak taková šereda může pracovat v modní firmě ty?
Mě ani tak nejde o vzhled-i když tam taky hraje nějakou tu roli-ale o tom jaká ta postava a ten seriál vůbec je.
A do módní firmy bych ji asi nepustila-kdyby si aspoň dala čočky místo těch brýlí a rovnátka si sundala....
Abby napsal(a):
Mě ani tak nejde o vzhled-i když tam taky hraje nějakou tu roli-ale o tom jaká ta postava a ten seriál vůbec je.
A do módní firmy bych ji asi nepustila-kdyby si aspoň dala čočky místo těch brýlí a rovnátka si sundala....
Vůbec bych jí utopil!