Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hannah Montana!! Tu holku nemůžu ani vidět (a slyšet už vůbec ne :D).
Ja nesnasim takove ty americke detektivky, kde agentky fbi a cia vypadaji jak modelky z penthausu...A chlapy bud jsou o tricet let starsi, nebo byli v tom Penthausu na o stranku dal nez jejich kolegyne. Ncis, kriminalka miami, las vegas, new york atd....
tak tisicedilny kraviny ani psat nemusim protoze nam gramotnym lidem je to asi jasny ;) ale jinak JAG, Walker Texas Ranger,Julie Lescautová a podobnej zanr de mimo me A vsechno co bezi na Barrandove...
nechápu, proč tu furt cpete jedno a to samé dokola... je jasné, že většinu mladého publika tady budou otravovat seriály běžící v televizi přes den, ať už to jsou telenovely, laciné kriminálky či drtivá většina českých seriálů (zde mě napadá odpověď pro gemkia, že třeba znamení koně nebyl totální shit)...
mě je třeba v poslední době strašně nepříjemný HIMYM, ale sleduju to dál, bo chci vědět, jak to dopadne :). Stejně nepříjemný je mi Big Bang, ale na ten koukám přes léto, ať zabiju něčím čas :). V obojím se najdou dobré vtipy sem tam, ale některé postavy jsou strašně dementní a vtipy násilné. nehledě na další méně slavné komediální seriály, kde mají ten nahraný smích... jinak teď vyšlo spoustu trailerů na novinky co bude příští rok, a tam by se taky dalo hodně vybírat...
Samozřejmě nadpis vystihuje všechno, ale nemusím ani takovéty seriály jako jsou na cinema: Dharma a Greg a atd.
Nemá vůbec smysl sem psát soap opery apod. takže vyberu spíš z těch "opravdových":
Po zhlédnutí prvních pár epizod mě vůbec nechytl celkem populární Doctor Who.
Příliš mě nevzal ani True Blood.
A takové Leverage mě začalo nudit takovým způsobem, že nebýt těch hystericky zábavných neskutečných nesmyslů, které tam v každém díle ukazují (photoshoping, editování videa a jiné IT věci, bojové scény), tak se na to už vykašlu.
Two and a Half Men, celkem Big Bang Theory a dříve Hvězdná brána nebo jak se to... ale už jsem asi odolný. Pak taky kriminálky, ale ne všechny.
Tak pro mě určiě německé seriály, blbonovely (včetně těch českých), Walker jerdnoznačně a vůbec sem nepřišla na chuť BBT a HIMYM. Ale díky tomu, že nemáme televizi, nemůžu si cpát do hlavy blbosti.
Mám rád 90 procent sitcomů a tyto mezi ně nepatři Fraiser,Mimoni v Americe,Pobřežní lýtka
Dále telenovely
České seriály