Diskuzní fórum

Nejneoblíbenější seriál (čti - co ti leze na nervy)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 11. 2007 / 15:27:06 (před 17 roky)
off

Hospodu a Wolkra nesnasim... u telenovel se nekdy bavim, jak je to neskonale trapny, ale obdivuji, ze z jedineho dilu poznate, co se delo v predchozich sto padesati :D U

obecne nemam rada serialy, co nemaji spad, kde se porad jenom strili, spousta krve (krome Happy Tree Friend :D) apod.

dement...
Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 11. 2007 / 17:20:15 (před 17 roky)
off

Nenavidim telenovely, Walker texas ranger, Medzi nami, odpadlik a jo zenaty so zavazkami. Tych co to maju radi neodsudzujem.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
kristyna65
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
27. 11. 2007 / 16:17:43 (před 17 roky)
off

Mě nejhorší přijde asi Kobra 11, na to mám přímo alergii, dívat se, jak tam hodinu likviduji auta , mě nebaví. Kromě toho nemám ráda Wolkra, Rodinná pouta apod.

Lynnet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
28. 11. 2007 / 11:15:23 (před 17 roky)
off

Tohle asi není můj žánr ale naprosto nechápu jak tohle někdo může sledovat pravidelně. Nemám nic proti animacím ale bohužel nevidím důvod proč je sledovat.
Z dalších asi Profesionálové, Colombo, Kojak, Walker Texas Ranger, Odpadlík, Ochránce...a podobné. Telenovely snad nemusím ani zmiňovat,že...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2007 / 19:23:18 (před 17 roky)
off

Cokoliv z České výroby,nejlépe rádoby se tvářící " ze života", nebo o " obyčejných lidech". Jinak jsem k seriálům velmi tolerantní, u Wolkera nemůžu smíchy ani chodit, u Knight Ridera ani nemluvě. Prostě komedie, jak mají být. Nebo že by to komedie nebyli? Nee, to prostě není možné...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
LillyEmily
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 11. 2007 / 22:04:51 (před 17 roky)
off

telenovely,tak jde čas,dallas,dynastie,místo v životě,hraběnky a podobný blbiny...

Gravitace, ty bezcitná děvko:P
Veronika
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 11. 2007 / 12:32:26 (před 17 roky)
off
Martin napsal(a):

Myslím, že jsi to byla ty, kdo psal v nějakém svém názoru, že komu se nelíbí Mlčení jehňátek a podobný kulty je divnej. Podle mího, komu se nelíběj Přátele je divnej (možná zapšklej) suchar :0) Jinak nic proti opačnému názoru

No tak nevim, nepamatuju si, ale určitě jsem si takhle do někoho rýpla - protože Mlčení jehňátek je opravdu kvalita a s Přáteli to raději nesrovnávej. :-)

scr00chy
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 11. 2007 / 13:37:40 (před 17 roky)
off
Veronika napsal(a):

No tak nevim, nepamatuju si, ale určitě jsem si takhle do někoho rýpla - protože Mlčení jehňátek je opravdu kvalita a s Přáteli to raději nesrovnávej. :-)

Je hlavne treba si uvedomit rozdil mezi narocnou a nenarocnou zabavou ;) Pratele jsou bez debat kralem v kategorii nenarocne zabavy, to je proste fakt. Na druhou stranu samozrejme chapu, kdyz se to nekomu nelibi.

Martin
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 8 | Kryton
30. 11. 2007 / 17:21:01 (před 17 roky)
off
scr00chy napsal(a):

Je hlavne treba si uvedomit rozdil mezi narocnou a nenarocnou zabavou ;) Pratele jsou bez debat kralem v kategorii nenarocne zabavy, to je proste fakt. Na druhou stranu samozrejme chapu, kdyz se to nekomu nelibi.

Odkdy je thriller náročná zábava?

Raz, dva, tri, čaťíre, pjať,vyšel zajčik paguľjať.Vdrug achótnik vybegájeťprijamo v zajčika strilájeť.Pif, paf, oj, oj, oj,ubegájeť zajčik moj.
Martin
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 8 | Kryton
30. 11. 2007 / 17:21:53 (před 17 roky)
off
Veronika napsal(a):

Proč ne? Vždycky je lepší srovnávat se slabším soupeřem :0)

Raz, dva, tri, čaťíre, pjať,vyšel zajčik paguľjať.Vdrug achótnik vybegájeťprijamo v zajčika strilájeť.Pif, paf, oj, oj, oj,ubegájeť zajčik moj.