Diskuzní fórum

Nejneoblíbenější seriál (čti - co ti leze na nervy)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 7. 2012 / 03:36:17 (před 12 roky)
off

Nejneoblíbenější??? Z českých všechno po převratu a ze zahraničních asi Big Bang Theory - omlouvám se fanouškům, ale holky na koleji na to koukali, a já z toho radši začala sportovat okolo kolejí

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
8. 7. 2012 / 05:39:19 (před 12 roky)
off

Tak já nesnáším české seriály ( všechny Ulice, Ordinace, Okresní přebory, Rodinna pouta, o těch starých jako Žena za pultem snad ani psát raději nebudu ... ). Jediný český seriál, který za něco stojí, byl Comeback - ale porovnávám ho jen s českými seriály, ve srovnání s americkými sitcomy by taky neuspěl.

A teď jsem si vzpomněl na seriál, který má řadu fanoušků a myslím, že vyhrál i nějakou cenu: Boardwalk empire. Viděl jsem jednu sérii, protože to téma mě zaujalo, ale usínal jsem u každého dílu nudou. Přitom mě podobné seriály baví, tak nevím v čem jsem udělal chybu :-) A myslím, že Doktor House se v posledních sériích vyčerpal, takže jsem ho pak přestal sledovat někdy ke konci šesté řady.

Jinak jsem k seriálům tolerantní :)

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 7. 2012 / 05:41:58
4521m
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 10. 2013 / 02:31:46 (před 11 roky)
off

Já nesnáším Tisíc a jedna noc, strašně nudný a k tomu v každém díle pořád někdo brečel. Viděla jsem dost dílů, abych to mohla posoudit, jelikož kuchyně sousedí s obývákem, takže mi nic jiného nezbývalo, když jsem si chtěla udělat jídlo.

Kami
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
24. 11. 2013 / 23:36:28 (před 11 roky)
off

Jednoznačně 1000 a 1 noc! :X Normálně bych o takový žánr ani koutkem oka nezavadila, ale když se o tom začaly bavit máma, teta a babička, působilo mi to vážně skoro fyzickou bolest :O Jednak jak to žraly a navíc když jmenovaly ta jména postav... No konec :D

A já teda osobně nemusím TBBT, prostě jsem to zkusila a ne, nešlo to :/ Postavy mi jsou protivné a ten rádoby inteligentní humor fakt nepobírám :D

A ještě jsem se teda celkem dlouho vyhýbala TWD... Prostě jsem si pustila začátek prvního dílu, nějak jsem to nezvládla a říkala jsem si, že je to tak nechutný a že seriál o zombíkách prostě pro mě nebude to pravé... :)
No, ále nedávno jsem se už fakt nudila, všude pořád četla, jak je to super, tak jsem to dala znova a jako nemohla jsem se od toho asi tři dny odtrhnout :O Teď je to jeden z mých nej seriálů :D
Což je důkaz, že napoprvé se člověk zamilovat nemusí ;)

ghostriderrcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 1. 2014 / 17:57:47 (před 10 roky)
off

Všechny ty české nekonečné rádoby seriály komerčně založené stojí za pendrek až na pár vyjíme samozdřejmně. Z cizích nemusím moc griffinovi a startrek voyager a Babylon 5

radioaktivni.wewerka
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 2. 2014 / 21:16:27 (před 10 roky)
off

Tak za mě jsou to americký telenovely typu Tak jde čas, Mladí a neklidní, pak taky Hotel Paradise, Velký bratr a další tyhle šmírácký reality show :-)

drevokocúr z chernobylu
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 2. 2014 / 21:57:18 (před 10 roky)
off

Tak je jasné že české, telenovely a tak. Ale z těch normálních populárních nechápu jak někoho může bavit Red dwarf, Doctor who a Breaking bad

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2014 / 23:55:28
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 2. 2014 / 16:58:06 (před 10 roky)
off

Jako když mě to nebaví, tak na to nekoukám, ale i tak jsou seriály, který znám a děsně nenávidím, je jasný, že se každýmu líbí něco jiného a nikomu svůj názor samozřejmě nevnucuju, prostě, jak se říká, sto lidí, sto chutí, já taky miluju něco, co mi třeba doma haní, ale i tak, jsou seriály, který nenávidím a protože je tu tohle téma, tak směle do toho :) Nemluvím tu o Ordinaci, kriminálkách a podobných českých, to stačí kouknout koutkem oka a mám po náladě z toho, jak tam každý "umí hrát". Úplnou alergii mám na Krok za krokem, jak já to nesnáším, nesnáším :) Pak Dawsonův svět, ten nenávidím, každá postava je mi tak nesympatická a přechytralá, vždycky úplně trpím, když se na to brácha dívá, stejně jako když si pustí Krok za krokem. Pak nesnáším Will a Grace, to se snažím přepínat v televizi rychlostí světla a když se u jídla trochu dívám, tak jen a jen přemýšlím o absenci humoru, smyslu, čehokoliv, jídlo mi vystydne a to ho už radši sním v kuchyni. To samé pro mě Reba. Stejně jako Mike a Molly, ale na to nekoukám u jídla, na to nekoukám vůbec a co fakt nemám ráda je Hawaii Five O. Alexe jsem zbožňovala z Moonlight, ale tady mě tak nebaví, protože mě nebaví celej seriál, ani ta příroda to nezachrání, takže trpím, když to chystám našim. To už je jako postava lepší ten druhý detektiv, ale ten zase v každý větě, až už mluví o čemkoliv, zmíní, že má dceru. A ještě nemám ráda Bones.

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 2. 2014 / 00:05:46
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
10. 3. 2014 / 23:45:21 (před 10 roky)
off
Carnastea napsal(a):

A ještě nemám ráda Bones.

Konečne môj človek :D Videla som tuším prvé 2 série a potom JOJ spustila maratón, už od nejakého roku 2007 to na JOJ ide v kuse, predobedom, poobede, v noci...Skončí sa posledná odvysielaná séria a oni to pustia znova od 1. série a stále dookola a dookola. Kedykoľvek zapnem TV, tak sú tam Kosti. Neskutočne mi ten seriál sprotivili.
A teda ešte nemám rada Griffinovcov.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 3. 2014 / 16:44:27
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 3. 2014 / 00:14:38 (před 10 roky)
off
phoboska napsal(a):

Konečne môj človek :D

A já myslela, že jsem jediná xD Sice nemám ráda z jinýho důvodu, ale to je úplně jedno, počítá se to, super xD

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames