Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja neznášam Two and Half Men a všetko podobného typu.Nejde o to, že by som nemala rada sitkomy (TBBT je jeden z mojich oblubených serialov) ale neznášam taký ten preverzný povrchný humor... -_- Okrem toho telenovely a všetky tie súťaže a realityshow čo dávaju v telke.
Je jich hodně,ale nesnáším Kobru 11 a nekonečného Semira
Nemůžu vystát Falling Skies. Viděla jsem první sérii, skřípala zuby nad mně záhadnými logickými myšlenkovými pochody hlavních postav, z druhé jsem zvládla prvních pár dílů a dál jsem se nedostala, protože bych se u toho musela asi zastřelit. Nechápu jak to dotáhli na tolik sérií a docela mě potěšilo, že se to netáhne ještě dál - to by pak hrozilo, že na to všude budu zase narážet.
Podobně mě vytáčel seriál El Barco, kterej jsem taky vzdala...a přitom takový dobrý náměty!
Naprosto nejvíc nesnáším ty deb..ní telenovely, seriály jen o vztazích, Ulici, Ordinaci v růžové zahradě, Takovou normální rodinku a všechny ostatní pi...iny...
Většinou české kraviny pro důchodce a nějaké přiblblé telenovely,ale najde se i americká sračka.
já nemám ráda české nekonečné seriálu typu ulice,ordinace v růžové zahradě,..atd
a z těch zahraničních to bude asi hannah montana,MASH ale víc si toho nevybavým prostě se dívám na seriály které mě baví a těch je opravdu hodně
MASH :/
Pokaždé když na tohle téma narazím, tak zapřemýšlím, ale nějak mě nikdy nenapadne seriál, co vyloženě nesnáším (protože na to nekoukám, už když vidím, že se mi prostě nelíbí). Ale teď mi blesklo hlavou, že přeci jenom se něco najde - české pořady/reality show typu emoce-ždímající "Pošta pro Tebe" a dementní "Výměna manželek". To mě spolehlivě vypudí z obýváku, když jsem u našich (samozřejmě, že přepnout se to nesmí) :/
IrmaVep napsal(a):
Pokaždé když na tohle téma narazím, tak zapřemýšlím, ale nějak mě nikdy nenapadne seriál, co vyloženě nesnáším (protože na to nekoukám, už když vidím, že se mi prostě nelíbí). Ale teď mi blesklo hlavou, že přeci jenom se něco najde - české pořady/reality show typu emoce-ždímající "Pošta pro Tebe" a dementní "Výměna manželek". To mě spolehlivě vypudí z obýváku, když jsem u našich (samozřejmě, že přepnout se to nesmí) :/
Výměna manželek je něco, co česká televize úplně zkazila. Náhodou jsem narazila na americkou Výměnu manželek a to je úplně něco jiného a je to dokonce i koukatelné, jen v česku z toho musí udělat kravinu na entou plnou hádek a nenávisti... :-/
Já se třeba nemůžu dívat na Star Trek. Tohle opravdu nezvládám.