Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já opravdu nevydejchám Komisaře Rexe. Strašně mě vytáčí, jak na všechno přijde a všechny vždy obalamutí.
Nevím, jestli to ještě dávají, ale hrozně mě štve Taxík, respektive blbci, co se do něj hlásí. Babča miluje vědomostní soutěže a pokaždé, když u ní jsem, tak to s ní sleduji. Dřív dávali soutěže jako Riskuj a Milionáře a na další si ani nevzpomínám a ty ještě byly celkem koukatelný, ale ten Taxík, to je naprosté dno.
Poslední dobou mě štvou Upíří deníky. Nějaká kvalita se vypařila někdy po třetí sérii a furt to nechtějí ukončit, nemluvě o těch zápletkách..
• Star Trek-Voyager.<---- děkujme té nejnesympatičtější kapitánce v celé ST universe.
• Shadowhunters
• Chirurgové(tu přehnanou oblíbenost jsem nikdy nepochopila)
• Tisíc a jedna noc
• sestra Stefanie
• Panelák
Samozřejmě veškerá nová česká tvorba, takže Ordinace apod.
Ovšem starší jako Kuchaře Svatopluka, Chlapci a chlapi(kdo se má vyznat, zda to byl rozkouskovanej film), tak ty mám ráda.
Všechny ty Ulice, Ordinace a další podobný výtvory
New Girl, nejvíc mě leze na nervy ta co hraje tu naivku + ty její xsichtíky.
mě jdou na nervy hlavně české seriály typu ordinace, ulice, cesty domů a různě podobné kraviny.