Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Věci jako ordinace, VKV, Rp a letiště ani nemá cenu psát, to je samozřejmost, ale nemám rád německy mluvící kriminálky, které jsou všechny na jedno brdo.
Jeden (nebo dva) parťáci, jejich "vtipné" hlášky a spletité rodinné vztahy.
Popřípadě komisař Rex, který zneškodnil i tým teroristů jedním skokem.
Úplně mi leze na nervi konec 99% dílů, který se pozná podle toho, že jedna postava udělá vtip a všichni se začnou smát... a titulky. Ať během dílu zemře kolik chce lidí a vybouchne kolik chce aut oni se stejně budou smát....
xxmartinxx napsal(a):
Věci jako ordinace, VKV, Rp a letiště ani nemá cenu psát, to je samozřejmost, ale nemám rád německy mluvící kriminálky, které jsou všechny na jedno brdo.
Úplně mi leze na nervi konec 99% dílů, který se pozná podle toho, že jedna postava udělá vtip a všichni se začnou smát... a titulky. Ať během dílu zemře kolik chce lidí a vybouchne kolik chce aut oni se stejně budou smát....
Tak to s tím Rexem je dobrý, to si musím pamatovat...
xxmartinxx napsal(a):
no Rexe jsem zavrhnul po pěti minutách jednoho dílu, ale já nemám rád ani třeba Kobru 11 ... podle mě je to vyloženě kravina.
AdiegoA napsal(a):
no Rexe jsem zavrhnul po pěti minutách jednoho dílu, ale já nemám rád ani třeba Kobru 11 ... podle mě je to vyloženě kravina.
Já věděl, že mě někdo pochopí.
xxmartinxx napsal(a):
Já věděl, že mě někdo pochopí.
no kdyby to tak ještě pochopili němci a buď přestali natáčet, nebo ... ne, ať se na to prostě vykašlou
AdiegoA napsal(a):
no kdyby to tak ještě pochopili němci a buď přestali natáčet, nebo ... ne, ať se na to prostě vykašlou
Něco mi řiká, že u kobry neskončej, dokud jim nedojde film. A až jim dojde, dopřeje nám tv nova Semira ještě několikrát.
xxmartinxx napsal(a):
Něco mi řiká, že u kobry neskončej, dokud jim nedojde film. A až jim dojde, dopřeje nám tv nova Semira ještě několikrát.
ono se to ještě natáčí? nu to snad ne
AdiegoA napsal(a):
ono se to ještě natáčí? nu to snad ne
Podle zdejši databáze kobra jo
xxmartinxx napsal(a):
Podle zdejši databáze kobra jo
no díky Bohu za rychlej internet a filmový uploadery :-)