Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj všici Ajťáci :-)
poslední dva, tři týdny mi nefunguje trvalé přihlášení. I když předtím to normálně jelo (používám Mozillu, nejnovější). Tak bych se chtěla zeptat, kde je nejspíš asi problém? Je dost otravné se každý den znova přihlašovat, místo toho aby se člověk rovnou vrhl na zábavu. Zvláštně, když už ta funkce trvalého přihlášení tu je.
Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Marťa napsal(a):
poslední dva, tři týdny mi nefunguje trvalé přihlášení. I když předtím to normálně jelo (používám Mozillu, nejnovější). Tak bych se chtěla zeptat, kde je nejspíš asi problém? Je dost otravné se každý den znova přihlašovat, místo toho aby se člověk rovnou vrhl na zábavu. Zvláštně, když už ta funkce trvalého přihlášení tu je.
Neudělala sis něco s cookies?
Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Marťa napsal(a):
Vymaž si serialzoní cookies. To funguje.