Diskuzní fórum

Čtyři z tanku a pes

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 11. 2007 / 13:25:44 (před 16 roky)
off

Je to starčí a černobílií seriál, ale přece je dobrý. Možná by ho bolo dobré zaradit do databázy.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
Sajgon
Nejvyšší seriálovač | Cool level: 141 | Michael Westen
24. 11. 2007 / 17:52:55 (před 16 roky)
off

Neboj mám to v plánu. Na DVD mám kompletní seriál, ale ještě nebyl čas přidat ho.

Sajgon - ďábelský fanda seriálů a redaktor
Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 11. 2007 / 15:44:58 (před 16 roky)
off

I ja mám DVD-čka.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
tanicka
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
3. 1. 2008 / 13:58:09 (před 16 roky)
off

Tento seriál je lepší v polském znění. Ten nový český dabing se nepovedl. Pamatuji ještě na vysílání v ČT v 70. letech. To ten dabing neměl chybu. Kdo rozumí polsky, tak to je mnohem větší zážitek. A nejlepší je Gustlík a Honoratka.

Tanicka
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 1. 2008 / 12:32:54 (před 16 roky)
off

dobrej seriál. Sem tam vtipné a z prostředí druhé sv. války. celkem fajn. nebylo by spatne kdynby ho nedko pretocil do barevna :)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
5. 1. 2008 / 18:45:11 (před 16 roky)
off

Tak tomu moc nerozumím. Mě tank Rudý zrovna neuchvátil...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 1. 2008 / 14:45:13 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak tomu moc nerozumím. Mě tank Rudý zrovna neuchvátil...

:) jak to?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 1. 2008 / 16:34:46 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:) jak to?

taky me to zajima...

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2008 / 17:15:42 (před 16 roky)
off

Dobře hoši, kdysi dávno jsem to opravdu žral, ale pak to začali znovu dávat v televizi a nějak jsem zjistil, že už to není ono. Nejen proto, že si lámu hlavu, jak by se ten čokl mohl vejít vedle velitele, ale i proto, že jsem nějak ztratil to kouzlo v pointách...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 1. 2008 / 20:31:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Dobře hoši, kdysi dávno jsem to opravdu žral, ale pak to začali znovu dávat v televizi a nějak jsem zjistil, že už to není ono. Nejen proto, že si lámu hlavu, jak by se ten čokl mohl vejít vedle velitele, ale i proto, že jsem nějak ztratil to kouzlo v pointách...

Aha to je taky možne...