Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Je to starčí a černobílií seriál, ale přece je dobrý. Možná by ho bolo dobré zaradit do databázy.
Neboj mám to v plánu. Na DVD mám kompletní seriál, ale ještě nebyl čas přidat ho.
I ja mám DVD-čka.
Tento seriál je lepší v polském znění. Ten nový český dabing se nepovedl. Pamatuji ještě na vysílání v ČT v 70. letech. To ten dabing neměl chybu. Kdo rozumí polsky, tak to je mnohem větší zážitek. A nejlepší je Gustlík a Honoratka.
dobrej seriál. Sem tam vtipné a z prostředí druhé sv. války. celkem fajn. nebylo by spatne kdynby ho nedko pretocil do barevna :)
Tak tomu moc nerozumím. Mě tank Rudý zrovna neuchvátil...
Logan napsal(a):
Tak tomu moc nerozumím. Mě tank Rudý zrovna neuchvátil...
:) jak to?
konz napsal(a):
:) jak to?
taky me to zajima...
Dobře hoši, kdysi dávno jsem to opravdu žral, ale pak to začali znovu dávat v televizi a nějak jsem zjistil, že už to není ono. Nejen proto, že si lámu hlavu, jak by se ten čokl mohl vejít vedle velitele, ale i proto, že jsem nějak ztratil to kouzlo v pointách...
Logan napsal(a):
Dobře hoši, kdysi dávno jsem to opravdu žral, ale pak to začali znovu dávat v televizi a nějak jsem zjistil, že už to není ono. Nejen proto, že si lámu hlavu, jak by se ten čokl mohl vejít vedle velitele, ale i proto, že jsem nějak ztratil to kouzlo v pointách...
Aha to je taky možne...