Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, mám teď spoustu volného času a poloprázdný watchlist - takže otázka je jasná, jaký seriál byste mi doporučili? Mezi oblíbenými mám např. Walking Dead, Tudors, Vikings, Bates Motel, iZombie, Hannibal, The 100, Dominion, Lucifer, Boardwalk Empire, Carnivale, Penny Dreadful..... Takže takové "míň normální" seriály :D Předem díky za tipy :)
barbis_dc napsal(a):
Ahoj, mám teď spoustu volného času a poloprázdný watchlist - takže otázka je jasná, jaký seriál byste mi doporučili? Mezi oblíbenými mám např. Walking Dead, Tudors, Vikings, Bates Motel, iZombie, Hannibal, The 100, Dominion, Lucifer, Boardwalk Empire, Carnivale, Penny Dreadful..... Takže takové "míň normální" seriály :D Předem díky za tipy :)
Zkoušelas tohle?
Gabik.029 napsal(a):
Zkoušelas tohle?
Jj, ale nic mne tam nezaujalo... Treba Games of Thrones se branim, porad mi to nekdo vnucuje, tak jsem se vuci tomu sprajcla
barbis_dc napsal(a):
Jj, ale nic mne tam nezaujalo... Treba Games of Thrones se branim, porad mi to nekdo vnucuje, tak jsem se vuci tomu sprajcla
Taky jsem se bránila, pak jsem prohrála sázku a musela jsem kouknout :D
Jinak k doporučení, zkus třeba Lost Girl, 12 Monkeys nebo Orphan Black, to by mohlo do tvého výčtu zapadnout :)
A co Borgias, když Tudors? Je to v podobném stylu, ale má to charismatičtější postavy.
Gabik.029 napsal(a):
Taky jsem se bránila, pak jsem prohrála sázku a musela jsem kouknout :D
Jinak k doporučení, zkus třeba Lost Girl, 12 Monkeys nebo Orphan Black, to by mohlo do tvého výčtu zapadnout :)
Jo, no vidis, 12 Monkeys jsem videla ve filmove podobe, to zkusim ;)
ševča napsal(a):
A co Borgias, když Tudors? Je to v podobném stylu, ale má to charismatičtější postavy.
Se mnou je to prave tezky, ja nijak netihnu k historickym serialum, nebo jakekoliv tematice.. Proste me to musi bavit a mit to spad....
barbis_dc napsal(a):
Se mnou je to prave tezky, ja nijak netihnu k historickym serialum, nebo jakekoliv tematice.. Proste me to musi bavit a mit to spad....
Já si právě myslím, že by mohlo. U Tudors mi přišlo, že to pořád byly jen smlouvy a nepřátelství s Francií a Španělskem, královo vztekání se, pořádně nespecifikované vzpoury a náboženské problémy. Jako kdyby se tam snažili narvat všechny významné historické události, ale protože měli omezený čas a aspoň 3 milostné scény do dílu dát museli, tak to kolikrát byla jen krátká kapitolka, která stejně neměla vliv na to hlavní dění a u které jsem pořádně nepochopila, proč ji tam vlastně dávali, kromě toho, že něco se tam dít muselo. U Borgias to tak není, oni se tím, co je důležité z historického hlediska, nezabývají, pokud to není podstatné pro postavy, jak se na ně zaměřili. A hlavním plusem je herecké obsazení. Jednak Irons, ale hlavně herec, co hrál Cesareho, ačkoliv neměl moc zkušeností, tak i toho Ironse dokázal kolikrát úplně zastínit. A každý jistě zná drby o incestu u Borgiů, ale myslím, že se původně touhle lacinou cestou vůbec dávat nechtěli, v první řadě tam nejsou ani náznaky, ale ti herci mezi sebou měli tak skvělou chemii, z každé nedůležité scény dokázali vytáhnout fakt pozoruhodný výkon, že scénář se nakonec podle mě musel přizpůsobit. Já se zase rozkecala, ale fakt myslím, že by ti to sedlo.
The Strain, Jonathan Strange & Mr Norrell, Constantine, Hemlock Grove
Díky všem :D Mezitím jsem stihla zkouknout Wayward Pines, třeba zase někoho inspiruju já :D
Edit: dokoukána 3. série Orphan Black.... :)