Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, omlouvám se, pokud jste to tu už někde řešili, ale fakt jsem na to "by očko" nenarazila.
Jde mi o to, že normálně překládám na titulky.com a sem jsem hodila ty titulky, co jsem překládala. Nějak ale nechápu, jak se definují překladatelé přímo pro serialzone. Máte nějaký klub, do kterého se dá přidat? :-D A jsou potom z toho credity navíc? Chápejte, moje holky opravdu nutně "potřebují" ty ručníčky s večerníčkem ;-)
TheDame napsal(a):
Ahoj, omlouvám se, pokud jste to tu už někde řešili, ale fakt jsem na to "by očko" nenarazila.
Jde mi o to, že normálně překládám na titulky.com a sem jsem hodila ty titulky, co jsem překládala. Nějak ale nechápu, jak se definují překladatelé přímo pro serialzone. Máte nějaký klub, do kterého se dá přidat? :-D A jsou potom z toho credity navíc? Chápejte, moje holky opravdu nutně "potřebují" ty ručníčky s večerníčkem :-))
Je třeba zažádat si o status překladatele, který uděluje náš "big boss" Fruiko.