Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hledám nějaký šíleně napínavý seriál, plný záhad a paranormálních jevů, ale ne nic děsivýho a duchařskýho. Třeba mě bavilo Resurrection, Under the Dome, Star-Crossed, zkusila jsem i Akta X, ale ty mě moc neberou. Hledám takový ty mimozemský seriály :D stoserialu.cz jsem zkoušela, ale prostě jsem náročná no :D
Moc děkuji :)
Gami.Pet napsal(a):
Hledám nějaký šíleně napínavý seriál, plný záhad a paranormálních jevů, ale ne nic děsivýho a duchařskýho. Třeba mě bavilo Resurrection, Under the Dome, Star-Crossed, zkusila jsem i Akta X, ale ty mě moc neberou. Hledám takový ty mimozemský seriály :D stoserialu.cz jsem zkoušela, ale prostě jsem náročná no :D
Moc děkuji :)
The Returned, Believe, Extant, Revolution...
Stargate? :D
A jinak třeba 4400, Taken... zkus i Misfits :D
No, sice to tak úplně nesedí, ale co zkusit Hvězdnou Bránu (teď myslím SG-1, ne Atlantidu, nebo hluboký vesmír)?
A co Falling Skies?
Continuum, Legends of Tomorrow, Quantico, Blindspot, Orphan Black, Flash, Grimm, Warehouse 13, Eureka, Haven, Doctor Who, The Outer Limits, FlashForward, Arrow, Fringe, The Event, Battlestar Galactica
Tak snad si niečo vyberieš ;)