Diskuzní fórum

Hledám nějaký šíleně napínavý seriál (mimozemská tématika)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Gami.Pet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 4. 2016 / 10:55:56 (před 8 roky)
off

Hledám nějaký šíleně napínavý seriál, plný záhad a paranormálních jevů, ale ne nic děsivýho a duchařskýho. Třeba mě bavilo Resurrection, Under the Dome, Star-Crossed, zkusila jsem i Akta X, ale ty mě moc neberou. Hledám takový ty mimozemský seriály :D stoserialu.cz jsem zkoušela, ale prostě jsem náročná no :D
Moc děkuji :)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
27. 4. 2016 / 16:29:02 (před 8 roky)
off
Gami.Pet napsal(a):

Hledám nějaký šíleně napínavý seriál, plný záhad a paranormálních jevů, ale ne nic děsivýho a duchařskýho. Třeba mě bavilo Resurrection, Under the Dome, Star-Crossed, zkusila jsem i Akta X, ale ty mě moc neberou. Hledám takový ty mimozemský seriály :D stoserialu.cz jsem zkoušela, ale prostě jsem náročná no :D
Moc děkuji :)

The Returned, Believe, Extant, Revolution...

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
27. 4. 2016 / 16:32:47 (před 8 roky)
off

Stargate? :D

A jinak třeba 4400, Taken... zkus i Misfits :D

And when my time is up, have I done enough?
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 4. 2016 / 16:34:23 (před 8 roky)
off

No, sice to tak úplně nesedí, ale co zkusit Hvězdnou Bránu (teď myslím SG-1, ne Atlantidu, nebo hluboký vesmír)?

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 4. 2016 / 19:31:51 (před 8 roky)
off

A co Falling Skies?

24ron24
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
29. 4. 2016 / 23:43:41 (před 8 roky)
on

Continuum, Legends of Tomorrow, Quantico, Blindspot, Orphan Black, Flash, Grimm, Warehouse 13, Eureka, Haven, Doctor Who, The Outer Limits, FlashForward, Arrow, Fringe, The Event, Battlestar Galactica

Tak snad si niečo vyberieš ;)

May the odds be ever in your favor.