Diskuzní fórum

úprava seriálu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

sodak
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
23. 5. 2010 / 18:02:59 (před 14 roky)
off

ahoj,chci se zeptat jak mohu k seriálu přidat např. video ,fotku,nebo název epizod...dík moc za odpoveď

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 5. 2010 / 14:28:11 (před 14 roky)
off

muzes pozadat nekoho z adminu .-) vetsina si hlida serialy, co pozakladali, protoze k nim maji dalsi info, co se prubezne doplnuje .-) pokud chces nekomu pomoct, staci mu napsat (kazdopadne prava maji jen admini - redakce)...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Alanar
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
6. 7. 2010 / 12:02:58 (před 14 roky)
off

Nebylo by špatné, kdyby uživatelé mohly přidávat zajímavosti k seriálům. Zrovna jsem chtěl jednu přidat, ale bohužel tu není možnost.

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 7. 2010 / 19:28:51 (před 14 roky)
off

přímo pod podpisem seriálu je několik videí a potom až obecné informace o seriálu. Nebylo by lepší, kdyby se ta videa přesunula do videí. Nevím jestli je to možné, nebo by je někdo musel smazat a pak nahrát znovu, ale na co je potom u seriálu záložka videa, když jsou rovnou pod podpisem.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
Alanar
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 12. 2010 / 15:05:23 (před 13 roky)
off

Proč nemůžou uživatelé přidávat ani základní informace jako seznam epizod? Kdyby tyto editace admini jenom schvalovali, celková databáze by se jistě rozrůstala rychleji. Dneska jsem hledal název epizody. Nebyl tu ještě přidaný. Našel jsem ho jinde. Když jsem chtěl informaci doplnit, tak to nešlo. K čemu to tedy je? Když informace tady nejsou aktuální a ani není možnost je aktualizovat. Myslel jsem, že tady je "Vše o seriálech na jednom místě", ale dokud to bude tak hrozně uzavřený systém, tak to asi nebude platit...

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
12. 12. 2010 / 16:51:42 (před 13 roky)
off
Alanar napsal(a):

Proč nemůžou uživatelé přidávat ani základní informace jako seznam epizod? Kdyby tyto editace admini jenom schvalovali, celková databáze by se jistě rozrůstala rychleji. Dneska jsem hledal název epizody. Nebyl tu ještě přidaný. Našel jsem ho jinde. Když jsem chtěl informaci doplnit, tak to nešlo. K čemu to tedy je? Když informace tady nejsou aktuální a ani není možnost je aktualizovat. Myslel jsem, že tady je "Vše o seriálech na jednom místě", ale dokud to bude tak hrozně uzavřený systém, tak to asi nebude platit...

Ráda bych se na rozšiřování databáze podílela, víc hlav víc ví a když informace doplňuje jen určitý okruh lidí, je to časově náročné a za chvíli je to začne (aspoň bych řekla) i trochu unavovat... Před asi měsícem jsem i něco, co jsem jako normální člen doplnit mohla, doplnila, ale protože to musí projít zdlouhavým systémem schvalování, tak se to tu ještě nezobrazilo. A trochu si začínám myslet, že už se to tu asi ani nezobrazí... Chápu, že ti, co to tady vedou, chtějí mít organizovaný web, kde budou spolehlivé informace, kde nebudou hrubky a vulgarismy, ale zase berou tu radost ze sdílení informací druhým... Za následek to má to, že tu nejsou nejnovější informace, které by tu být mohly a lidé sem časem přestanou chodit... A taky mnoho těch, kdo tu jsou správci a mají plná práva na přidávání informací, také překládají titulky k novým sériím, které právě běží a prostě se oběma činnostem věnovat plným časem a efektivně dlouhodobě nemůžou... Takže tu informace i titulky nejsou tak brzo, jak by mohly... A toho já si jako uživatel cením ohromně. Třeba vím, kde seženu jaké titulky nejrychleji a jinam už se nedívám, protože vím, že se na ty lidi můžu spolehnout (BTW velká chvála Nine9 za titulky k Zoufalkám!)

Editováno: 2x | Naposledy: 20. 12. 2011 / 19:08:19
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 12. 2011 / 20:29:18 (před 12 roky)
off

Ahoj,
všimla jsem si, že u některých (hlavně těch starších a méně známých) seriálů chybí úvodní foto. A protože jsem dítě hravé, ráda bych čas od času nabídla pomocnou ruku, co se doplnění (vytvoření) těchto foto týče.
Děti Duny: http://img209.imageshack.us/img209/7386/childrenofdune.jpg
Two Guys, a Girl and a Pizza Place: http://img23.imageshack.us/img23/5598/twoguysagirl.jpg

Pokud jsem OT, nasměrujte mne, prosím, na správné vlákno :)
Zdraví Ajka

I didn't do it... and I'll never do it again!
Editováno: 3x | Naposledy: 25. 12. 2011 / 20:31:54
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
25. 12. 2011 / 22:01:17 (před 12 roky)
off
Ajka napsal(a):

Ahoj,
všimla jsem si, že u některých (hlavně těch starších a méně známých) seriálů chybí úvodní foto...

Ahoj, díky, nahrál jsem je :-)
Další zase sem :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 12. 2011 / 12:40:41 (před 12 roky)
off

Ok, přidávám tedy ještě Tetu: http://img72.imageshack.us/img72/1771/teta4.png
(lepší už to nebude...HD tehdy neměli :)

I didn't do it... and I'll never do it again!
Kopy
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
26. 12. 2011 / 12:54:40 (před 12 roky)
off
Ajka napsal(a):

Ok, přidávám tedy ještě Tetu: http://img72.imageshack.us/img72/1771/teta4.png
(lepší už to nebude...HD tehdy neměli :)

Nahráno ;-)

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř ;-)
1/16
1234567 ... 16