Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ahoj, mohli by ste doplniť dátumy odvysielaných epizód k seriálu Greek?
Ahoj,
mohla bych se zeptat proč je seriál Bitten uveden v kalendáři na úterý, když vychází v neděli? Už jsem si ho stáhla z úložiště. Vychází pokaždé jinak a nebo jen prochází chaosem nového seriálu. :-)
Děkuji.
Tak už jsem to zjistila.
Bitten bude mít třináct epizod, které se budou vysílat jak na kanadské stanici Space, tak na americké stanici Syfy. Na Spacu seriál začne 11.1.2014, na Syfy 13.1.2014.
Můžete to přehodit v kalendáři?
Překladatelka totiž reaguje na první termín a už překládá :-)
Díky.
já si říkala, proč už ten den ráno byly titulky :D.
Ahoj :)) Jen mě napadlo takové doplnění u herečky Senta Moses... Hrála také v Greeku postavu Lizzi několik epizod :))
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo možné přidat k seriálu Orphan Black herečku,která hraje docela podstatnou roli.(Překvapuje mě, že tu není). Jmenuje se Evelyne Brochu a hraje Dr. Delphine Cormier. Díky moc :-)
Pay-Track napsal(a):
Našel jsem na netu pěkný nový banner na seriál The Flash tak by možná nebylo na škodu ho vyměnit za ten co tam je...
→ ODKAZ
Je to tam. :-)