Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lukascoolarik napsal(a):
Je tam. :)
To je fofr :)
Když už jsem u toho, tak jsem nudou prolezl net a ještě jich pár našel:
Cristela → ODKAZ
Stalker → ODKAZ
Madam Secretary → ODKAZ
Wayward Pines → ODKAZ
Doufám, že se ze mě nezblázníte. :-D
Pay-Track napsal(a):
To je fofr :)
Když už jsem u toho, tak jsem nudou prolezl net a ještě jich pár našel:
Cristela → ODKAZ
Stalker → ODKAZ
Madam Secretary → ODKAZ
Wayward Pines → ODKAZ
Doufám, že se ze mě nezblázníte. :-D
Právě, že ne. :D Taky občas nudou prolézám net a hledám záhlaví, takže jsem jenom rád. :D Je to tam. :)
lukascoolarik napsal(a):
Právě, že ne. :D Taky občas nudou prolézám net a hledám záhlaví, takže jsem jenom rád. :D Je to tam. :)
Člověk si to rozkliká, že to jako přidá a teď kouká, vždyť ono to je úplně stejné záhlaví. V čem se to liší? A ono v ničem, to jen Luky to přidal o vteřinu dřív. Damn it. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Člověk si to rozkliká, že to jako přidá a teď kouká, vždyť ono to je úplně stejné záhlaví. V čem se to liší? A ono v ničem, to jen Luky to přidal o vteřinu dřív. Damn it. :-)
:D
A ještě jsem našel na poslední řadu Boardwalk Empire a už dneska končim, přísahám! :-D
→ ODKAZ
Pay-Track napsal(a):
A ještě jsem našel na poslední řadu Boardwalk Empire a už dneska končim, přísahám! :-D
→ ODKAZ
Teď jsem byl dřív. :-) Klidně to sem lifruj. Od toho tu všichni jsme. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Příště se uvidí! :D A souhlas, čím víc, tím líp. :)
HonZajs000 napsal(a):
Tak já budu ještě prolejzat net, ale dneska už ne, to se teď akorát nudim v práci a za chvilku už budu končit. :D
Ale chci se zeptat, když už je to tady o úpravě seriálů, bude se u Community upravovat status ze zrušeno na obnoveno? Páč poslední dobou, když zajdu na profil seriálu, ve mě vždycky strašně hrkne, že si to Yahoo rozmyslelo :D
lukascoolarik napsal(a):
Příště se uvidí! :D A souhlas, čím víc, tím líp. :)
Když už bojujeme o to 6. místo v GS, tak proč ne tady, co? :-) :-)