Diskuzní fórum

úprava seriálu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
25. 8. 2014 / 15:15:56 (před 10 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Je nový plakát k Nashvillu , záhlaví z něj udělat asi nepůjde ale jako ikona (ta, co je vždy u seriálu ve watchlistu, nebo ve widgetech) by posloužit mohl. Případně taky ještě na facebook, tam taky dáváte nové plakáty :)
ODKAZ

Vloženo jako poster.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 8. 2014 / 15:16:17 (před 10 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Je nový plakát k Nashvillu , záhlaví z něj udělat asi nepůjde ale jako ikona (ta, co je vždy u seriálu ve watchlistu, nebo ve widgetech) by posloužit mohl. Případně taky ještě na facebook, tam taky dáváte nové plakáty :)
ODKAZ

Mám ho už pár dní stažený, postery na FB hodím někdy v druhé půlce týdne :)

Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
17. 9. 2014 / 19:58:44 (před 10 roky)
off

Tak jsem koukal že vyšel už nový poster k Arrow a už jste nelenili a máte ho obměněný, ale ne v moc dobré kvalitě, tak kdyby náhodou, tady je lepší. ;)
ODKAZ

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
17. 9. 2014 / 20:04:27 (před 10 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Tak jsem koukal že vyšel už nový poster k Arrow a už jste nelenili a máte ho obměněný, ale ne v moc dobré kvalitě, tak kdyby náhodou, tady je lepší. ;)
ODKAZ

Hotovka. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Sydney
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 7. 2016 / 17:06:08 (před 8 roky)
off

Ahoj,
můžu poprosit o doplnění roků vysílání (konce) těchto seriálů.

- Hollow Crown, The
- Indian Summers
- Partners in Crime
- Wallander

Díky moc.

Sydney
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 7. 2016 / 17:06:52
Isabel125
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 10. 2016 / 19:53:25 (před 8 roky)
off

Ahoj, je super, že můžeme přidávat obsahy k seriálům, sama momentálně píšu Panství Downton a Kung-fu pandu, chybí mi ale možnost dodatečných úprav obsahů. Když přidám obsah epizody, už s ním nemohu nic udělat. Co ale, je-li obsah špatně? U jedné epizody Downtonu se mi povedlo udělat menší chybičku, ale obsah byl přesto schválen. Jak to mohu opravit? Nešlo by udělat nějakou možnost "upravit obsah" nebo alespo"n "nahlásit chybu"? Osobně se domnívám, že by to napomohlo ke kvalitě webu, protože se mi už několikrát stalo, že jsem si všimla nějaké chybičky, ale nedalo ses tím nic dělat, což je škoda, protože stránky jsou jinak kvalitní. U Kung-fu pandy mám ještě větší problém a divím se, že to nikdo neřeší! Přidávám obsahy epizod třetí řady, ale s posledními díly je problém. Názvy některých epizod se vyskytují hned dvakrát a jiné naopak chybí úplně, popř. jsou přesunuty do 4. sezóny (řídím se podle vysílání tv Nova, je možné, že na jiných televizích je to jinak). Když jsem navíc přidávala obsah k epizodě "Goose Chase", čekalo mě po jeho schválení nemilé překvapení - název epizody byl změněn na "Forsaken and Furious", což je úplně špatně. Obsah, který se tedy nyní nachází pod touto epizodou je ve skutečnosti obsah epizody "Goose Chase". A opět žádná možnost opravy. Můžete s tím něco udělat? Popřípadě poradit, jak to mám vyřešit? Chtěla jsem přispět ke kvalitě těchto stránek a nyní mě dost mrzí zbytečné chyby. Děkuji.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 10. 2016 / 20:17:03 (před 8 roky)
off
Isabel125 napsal(a):

...

Najlepšie bude napísať priamo človeku, ktorý ti obsah schvaľoval. Jemu napíš, v čom je konkrétne problém, a on už to dorieši. :) Konkrétne pri Kung Fu Pande to je La.Volpe, predpokladám, že aj pri Downton Abbey to schvaľoval on. Mala by si to vidieť priamo na profile epizódy alebo v sekcii "Moje činnost", kde by zrejme mal byť redaktorov nick.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 10. 2016 / 20:17:24
Sydney
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 1. 2017 / 20:33:29 (před 7 roky)
off

Zdravím, můžu poprosit o doplnění epizod u Odvážných palců a především o rozdělení epizod pod roky než pod jednu sérii? (Samozřejmě ponechaní číslování epizod jak je tomu originálně u streamu)

Mockrát děkuju!

Sydney
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2017 / 16:02:04 (před 7 roky)
off

Ahoj, chtěla bych poprosit osůbku, která se stará o seriál Doctor Who , zda by nemohla doplnit k dílům deváté série českou premiéru, popř. upravit názvy epizod podle oficiálního překladu? :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
osmejkal
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
1. 2. 2017 / 23:23:47 (před 7 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Ahoj, chtěla bych poprosit osůbku, která se stará o seriál Doctor Who , zda by nemohla doplnit k dílům deváté série českou premiéru, popř. upravit názvy epizod podle oficiálního překladu? :)

Devátá série se v ČR nevysílala.