Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Wafe napsal(a):
Obrázek k anime Gosick
Přidáno.
onehdy jsem přidávala návrh na nový seriál a něco jsem si uvědomila. už se mi párkrát stalo, že jsem chtěla přidat seriál a měla jsem i popis, což podle poznámky u funkce urychluje přidání, někdo ho však už zadal a bez popisu. nešlo by třeba přidat možnost, že by mohl přidat kdokoliv popis k už přidanému návrhu seriálu?
ševča napsal(a):
onehdy jsem přidávala návrh na nový seriál a něco jsem si uvědomila. už se mi párkrát stalo, že jsem chtěla přidat seriál a měla jsem i popis, což podle poznámky u funkce urychluje přidání, někdo ho však už zadal a bez popisu. nešlo by třeba přidat možnost, že by mohl přidat kdokoliv popis k už přidanému návrhu seriálu?
Jojo, na tohle jsem už taky párkrát myslela... takže já tenhle návrh podporuju všemi dvaceti :)
Ahoj, jak (jestli vůbec) můžu doplnit list epizod k Fairy Tail? Předpokládám, že to žádného admina nezajímá, ale já místní stránky používám jako watchlist a tedy mě slušně štve, když tam jeden ze seriálů nemám a musím si jej hlídat jinak. Jinak mi jde o naprosté minimum, tzn. čísla budoucích epizod s datem vysílání - and thats it. Jinak jestli můžu být třeba jen adminem daného seriálu, tak si to tam klidně naklikám sám (stejně jsem asi tak jediný, kdo na to kouká :-D ).
Gonzi napsal(a):
Ahoj, jak (jestli vůbec) můžu doplnit list epizod k Fairy Tail? Předpokládám, že to žádného admina nezajímá, ale já místní stránky používám jako watchlist a tedy mě slušně štve, když tam jeden ze seriálů nemám a musím si jej hlídat jinak. Jinak mi jde o naprosté minimum, tzn. čísla budoucích epizod s datem vysílání - and thats it. Jinak jestli můžu být třeba jen adminem daného seriálu, tak si to tam klidně naklikám sám (stejně jsem asi tak jediný, kdo na to kouká :-D ).
Ty sám doplnit seznam epizod nemůžeš, ani nemůžeš být redaktorem jen jednoho seriálu. Přidal jsem aktuální, čtvrtou řadu, ale koukám, že stejně zítra vysílají její poslední díl.
to deleni na rady je docela naprd, protoze to stejne davaj porad v kuse a dily vychazi s jednotnym cislovanim, jinak dalsi dily jsou:
165 - Malice is Concealed by the Veil of Darkness (19.1.2013)
166 - Pandemonium (26.1.2013)
167 - 100 versus 1 (2.2.2013)
168 - Laxus vs. Alexei (9.2.2013)
zipacna napsal(a):
Ty sám doplnit seznam epizod nemůžeš, ani nemůžeš být redaktorem jen jednoho seriálu. Přidal jsem aktuální, čtvrtou řadu, ale koukám, že stejně zítra vysílají její poslední díl.
Ok, díky za info a příště (v další sezóně) bych si s dovolením řekl přímo tobě. Jinak díky moc za doplnění :-)
Mik napsal(a):
to deleni na rady je docela naprd, protoze to stejne davaj porad v kuse a dily vychazi s jednotnym cislovanim, jinak dalsi dily jsou:
165 - Malice is Concealed by the Veil of Darkness (19.1.2013)
166 - Pandemonium (26.1.2013)
167 - 100 versus 1 (2.2.2013)
168 - Laxus vs. Alexei (9.2.2013)
Pokud se tvůj komentář týká toho anime Fairy Tail, tak jsem to bral podle Wikipedie. IMDB má vyplněnou pouze jednu řadu a já si to nemůžu doplňovat jak se mi zlíbí. Epizody které zde dáváš na Wikipedii nejsou, takže nevím, zda patří ke čtvrté, či už k páté řadě.
jj tyka se to FT, tady na wiki to maj razeny podle pribehu takze nevim jaka serie, asi by bylo jednodusi to cely nechat jako jednu serii stejne jako to je tady treba u Naruta, potom se v tech dilech clovek lip orientuje
tohle řazení by bylo lepší u více seriálů nejen u Fairy tail