Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, začíná mi tak trochu okurková sezóna a já hledám nějaký dobrý seriál. Mělo by se jednat o drama, které je třeba i tak trochu mysteriózní. Rozhodně nehledám klasické kriminálky. Mezi mé oblíbené patří: Haven, Lost, Under the dome (až na tu poslední sérii ;)), Helix, Falling skies, The 100, Firefly, Battlestar Galactica... Poraďte prosím ;)
P.S.: bylo by dobré kdyby se jednalo o ukončený seriál nebo měl za sebou již pár sérii. Nechce se mi zakrátko na to znovu něco hledat :)
Bansheeeeeeeee. Sice asi není mystriózní, ale klasická krimi to není rozhodně. A než začneš koukat, tak se připoutej ;)
#VoteForBanshee #SZAwards2016
Banshee zní zajímavě. Jen dotaz k ukončení. Koukám, že nebyl prodloužen pro další sérii. Ale byl ukončen důstojně..? Nesnáším takový ty konce bez konce :)
Akta X mě úplně neláká... Hledám spíše něco méně známého :)
Ale děkuju za tipy, klidně pokračujte dále :)
Dollhouse, Continuum, Orphan Black.
Pe_Te napsal(a):
Banshee zní zajímavě. Jen dotaz k ukončení. Koukám, že nebyl prodloužen pro další sérii. Ale byl ukončen důstojně..? Nesnáším takový ty konce bez konce :)
Áno, o konci seriálu sa dohodli tvorcovia a stanica vopred, 4. séria bola pripravená ako koniec seriálu a je tak poňatá už od prvej epky série. ;)
Co Person of Interest? Polovina první série je sice trochu jednotvárná, ale pak se rozjede ústřední linka a hodně se to zlepší.
Pak Eureka, Reaper. A Jekyll, je to sice jen minisérie, ale stojí za vidění.
Pokud sneseš anime, tak zkus: Eden of the East, Wolf's Rain, možná Hellsing.