Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. Mohl by mi někdo poradit něco ve stylu Banshee? To znamená bitky, přestřelky, krev a chlast. Díky :)
Bohužiaľ, musím ťa sklamať... Nič ani zďaleka podobné Banshee neexistuje. :/
Banshee je originálna pecka, ktorej kvalít len máloktorý seriál dosiahne...
#VoteForBanshee #SZAwards2016
To je sice pravda, ale come on... něco se najít musí :D
Jak píše inekafe, Banshee je unikát, ale "bitky, přestřelky, krev a chlast" má třeba i Ray Donovan.
EDIT: Ale takový masakr s potoky krve, létajícími kulkami a odhalenými poprsími to fakt není. :-D
Zkus Ray Donovan nebo Power. Ale je to strašně těžké něco najít, co by se Banshee jenom trochu přiblížilo. :/
Jasné, veď len srandujem. :D Teda, niečo pravdy na tom je, ale dajú sa nájsť nejaké podobnosti v iných seriáloch. :D
Osobne odporúčam napríklad Strike Back - akcia, krv, prestreliek neúrekom, drsní dvaja týpci, ktorí sa vydávajú chrániť ľudí do rôznych častí sveta. Len pozor - prvá séria je pôvodná britská (6-dielna), zvyšné sú pod taktovkou Američanov s novými hrdinami (tými dvoma), ktoré sú totál pecka a osobne je pre mňa Strike Back najakčnejším seriálom všetkých čias. :D :)
A potom napr. 24 - Jack Bauer je drsný týpek, ktorý nepotrebuje ďaleko zájsť kvôli nejakému tomu mučeniu a tak. :D Teroristov dáva dole v desiatkach až stovkách, takže o prestrelky nie je núdza. :D
Ok díky. Ray Donovan a Power vypadaj dobře.
inekafe: Budeš souhlasit, že by se dal doporučit i The Shield? :)
ragelly napsal(a):
inekafe: Budeš souhlasit, že by se dal doporučit i The Shield? :)
Noo, hm... Ako aj hej, ale skôr nie. :D Má to niektoré podobné črty, ale zase Shield bol často epizódny, normálne vyšetrovanie prípadov a tak, to už sa mi s Banshee potom dosť rozchádza. :) Tiež mi nepríde, že tých prestreliek alebo násilia tam bolo tak veľa ako v Banshee, predsa len Banshee je v tomto rekordér. :DD Ale určite by bol v druhej vlne odporúčania, to zase hej. :)
Btw vim, že to sem nepatří, ale 3 řada True Detective se neplánuje?