Diskuzní fórum

Banshee - podobné seriály

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
3. 7. 2016 / 20:25:54 (před 8 roky)
off
kimoli napsal(a):

Btw vim, že to sem nepatří, ale 3 řada True Detective se neplánuje?

HBO čeká, až tvůrci předloží konkrétní plán, podle toho se rozhodne, jestli seriál třetí řadu dostane, nebo nedostane :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
3. 7. 2016 / 20:26:56 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Noo, hm... Ako aj hej, ale skôr nie. :D Má to niektoré podobné črty, ale zase Shield bol často epizódny, normálne vyšetrovanie prípadov a tak, to už sa mi s Banshee potom dosť rozchádza. :) Tiež mi nepríde, že tých prestreliek alebo násilia tam bolo tak veľa ako v Banshee, predsa len Banshee je v tomto rekordér. :DD Ale určite by bol v druhej vlne odporúčania, to zase hej. :)

Tak já jak to mám čerstvě zhlédnuté, tak mi přijde, že tam toho bylo v každém díle právě :D Neberu to jako v porovnání s Banshee, to jsem ještě nezačala, takže nevím, jen podle těch znaků, co kolega/kolegyně napsal/a, tzv. bitky, přestřelky, krev a chlast, protože to sedí všechno :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
3. 7. 2016 / 20:30:08 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak já jak to mám čerstvě zhlédnuté, tak mi přijde, že tam toho bylo v každém díle právě :D Neberu to jako v porovnání s Banshee, to jsem ještě nezačala, takže nevím, jen podle těch znaků, co kolega/kolegyně napsal/a, tzv. bitky, přestřelky, krev a chlast, protože to sedí všechno :D

Noo, hej, to bude tým, že si nevidela Banshee. :D Odkedy som to videl, žiadny seriál v sebe nemá dostatok násilia, krvi, prestreliek atď. :DD

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 7. 2016 / 23:38:13 (před 8 roky)
off

Tak pokud chceš vyloženě krev a bitky, tak co třeba starší Band of Brothers nebo Pacific?

A osobně bych doporučil i letošní Into the Badlands...

Wynonna Earp by tam nepasovala?

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2016 / 23:39:19
kimoli
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 7. 2016 / 19:18:21 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Tak pokud chceš vyloženě krev a bitky, tak co třeba starší Band of Brothers nebo Pacific?

A osobně bych doporučil i letošní Into the Badlands...

Wynonna Earp by tam nepasovala?

The Badlands vypadá hodně originálně. Díky za tipy. Mám zase co sledovat...

roco888
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
17. 7. 2016 / 23:39:43 (před 8 roky)
off

Na Banshee to asi nemá, ale co zkusit JUSTIFIED?......

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 7. 2016 / 19:55:10 (před 8 roky)
off

Teď koukám, že do seriálu Power zavítá Ivana Milicevic (Carrie z Banshee). Kdo ještě neviděl, tak o důvod víc kouknout na tento seriál. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 7. 2016 / 19:55:53
2/2
12