Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
kimoli napsal(a):
Btw vim, že to sem nepatří, ale 3 řada True Detective se neplánuje?
HBO čeká, až tvůrci předloží konkrétní plán, podle toho se rozhodne, jestli seriál třetí řadu dostane, nebo nedostane :)
inekafe napsal(a):
Noo, hm... Ako aj hej, ale skôr nie. :D Má to niektoré podobné črty, ale zase Shield bol často epizódny, normálne vyšetrovanie prípadov a tak, to už sa mi s Banshee potom dosť rozchádza. :) Tiež mi nepríde, že tých prestreliek alebo násilia tam bolo tak veľa ako v Banshee, predsa len Banshee je v tomto rekordér. :DD Ale určite by bol v druhej vlne odporúčania, to zase hej. :)
Tak já jak to mám čerstvě zhlédnuté, tak mi přijde, že tam toho bylo v každém díle právě :D Neberu to jako v porovnání s Banshee, to jsem ještě nezačala, takže nevím, jen podle těch znaků, co kolega/kolegyně napsal/a, tzv. bitky, přestřelky, krev a chlast, protože to sedí všechno :D
ragelly napsal(a):
Tak já jak to mám čerstvě zhlédnuté, tak mi přijde, že tam toho bylo v každém díle právě :D Neberu to jako v porovnání s Banshee, to jsem ještě nezačala, takže nevím, jen podle těch znaků, co kolega/kolegyně napsal/a, tzv. bitky, přestřelky, krev a chlast, protože to sedí všechno :D
Noo, hej, to bude tým, že si nevidela Banshee. :D Odkedy som to videl, žiadny seriál v sebe nemá dostatok násilia, krvi, prestreliek atď. :DD
Tak pokud chceš vyloženě krev a bitky, tak co třeba starší Band of Brothers nebo Pacific?
A osobně bych doporučil i letošní Into the Badlands...
Wynonna Earp by tam nepasovala?
Seraphine313 napsal(a):
Tak pokud chceš vyloženě krev a bitky, tak co třeba starší Band of Brothers nebo Pacific?
A osobně bych doporučil i letošní Into the Badlands...
Wynonna Earp by tam nepasovala?
The Badlands vypadá hodně originálně. Díky za tipy. Mám zase co sledovat...
Na Banshee to asi nemá, ale co zkusit JUSTIFIED?......
Teď koukám, že do seriálu Power zavítá Ivana Milicevic (Carrie z Banshee). Kdo ještě neviděl, tak o důvod víc kouknout na tento seriál. :)