Diskuzní fórum

LOH 2016 Rio

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
5. 8. 2016 / 21:27:53 (před 8 roky)
off

Zdravím všetkých športových fanúšikov ;) Viem, že je to úplne mimo témy tohto webu, ale skúsim založiť tému, možno tu vznikne diskusia, možno nie :D Tak ja milujem olympiády, či už zimnú alebo letnú a keďže začne za pár hodín otvárací ceremionál, tak sa pýtam kto bude pozerať? Ja mám veľmi rád tieto ceremoniály, vždy som zvedavý ako bude zapálený olympijsky oheň ;)
No a zajtra nám začína ten športový maratón, ktorý potrvá 2 týždne :)
Každopádne ak má niekto záujem podeliť sa o zážitky, dojmy z olympiády. Tak prosím ;)

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 8. 2016 / 00:31:05
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 8. 2016 / 10:09:42 (před 8 roky)
off

Také zdravím všechny sportovní fanoušky! :)

Zahajovací ceremoniál jsem sledoval až dnes ráno ze záznamu, neboť jsem večer totálně vytuhnul. Myslím, že to měli hodně povedené. Sice Londýn 2012 se mi líbil daleko více, ale zase to nebylo fiasko jako Soči 2014. A můžu s klidem říct, že česká výprava má opět nejlepší ošacení :)

Jinak dneska se to už pěkně rozjíždí. Odpoledne cyklisti a jejich šíleně dlouhý závod. Leo Konig snad zabojuje o medaili, koukám, že na silnici nepojede Peter Sagan, což je obrovská škoda :/

Tak prozatím českým a slovenským sportovcům jednou zdar - Zdar! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 8. 2016 / 10:10:17
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
6. 8. 2016 / 20:03:03 (před 8 roky)
off

Tak ja som ten ceremionál zvládol do 5hod, ale pri tých štátoch keď predstavovali som mal dosť veľkú krízu miestami a to nie je bohvie čo, keď to trvalo polovicu toho ceremoniálu, ale zvládol som, občas som si pochodil po izbe na prebratie a tak :DDDD Páčili sa mi tie trojkoly, kde boli písané tie štáty. A celkovo bol v pohode ceremionál, očakával som hlavne taký zábavnejší že bude, čo aj bol. Ale bolo tak ukázaná aj nejaká tá minulosť ľudstva a čo som bol fakt milo prekvapený tak aj ekologická kríza akú práve máme. A bolo veľmi sympatické, že dali každému športovcovi to semienka stromu, ktoré zasadia potom. ja len dúfam, že ho aj nakoniec zasadia! :DDD

No k dnešným športom, tak Sagan nenastúpil, lebo by to robil úplne zbytočne, keďže je to najnáročnejšia cyklistická trať v histórii hier, veľa kopcov a to je mimo Sagana, takže preto tam nie je. Ale bude BMX, spoločne aj stým vaším Kulhavý či jak volá? ;DD Leo Konig je kto? :DD

Ale už tu máme aj prvé medaili rozdané na strelnici. Čo má veľmi pekný zaujímavý príbeh. Tá američanka ktorá vyhrala, bola krasobruslařka, že prej, ktorá sa chcela dostať na olympiádu, ale v 15 rokov sa dozvedela, že musí skončiť s bruslením bolo to v roku 2012, kedy boli OH v Londýne. A tak sa rozhodla, že to skúsi s tou streľbou a o 4 roky vo svojích 19 rokoch sa stala zlatou víťazkou, dokonca najmladšou víťazkou v tej kategórii! Takže mne to prišlo úžasné! Od začiatku som jej fandil, keď som sa dozvedel ten jej príbeh a nakoniec to zvládla super! ;)

Tak pokračujem v pozeraní čoskoro má byť ďalšie strelecké finále, dokonca aj z naším športovcom!

May the odds be ever in your favor.