Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak už asi většina z vás ví, zhruba koncem července, při natáčení 3. epizody 12. řady, kterou režíroval, kopl Thomas Gibson při rozmíšce do nohy producenta a scenáristu Virgila Williamse. Události pak nabraly rychlý spád. Z dočasné suspendace TG (který už měl z minulosti pár škraloupů) se podivuhodně rychle stal vyhazov ze seriálu. Což tedy znamená, že se Hotch objeví jen v prvních dvou dílech a pak se ho mimo záběr zatím neupřesněným způsobem zbaví (tipuji nějakou ošklivou smrt).
Názory na jeho odchod se různí. Potyčky na pracovišti jsou samozřejmě nepřípustné, ale osobně je pro mě postava Hotche v CM klíčová a s vyhlídkou na jeho odstranění moje city k tomuto seriálu ochladly.
Dokonce až tak, že po 11 letech ztrácím i chuť, dělat k němu titulky. Nicméně mám výčitky svědomí, že bych je nechala jen tak opuštěné, protože myslím, že dost lidí bude chtít CM sledovat dál. A tak se obracím na zdejší nezaměstnané titulkáře, našel by se mezi vámi někdo, kdo by se chtěl překladu titulků od září ujmout?