Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, znáte nějaký mafiánský/gangsterský seriál? Díky
Boardwalk Empire, Peaky Blinders, The Sopranos, Lilyhammer, Sons of Anarchy, Gomorra... A potom zrejme viac okrajovo napr. Gang Related, Undercover, Umbre alebo Gangland Undercover...
//ešte mi okrajovo, resp. skôr z druhej strany zákona napadol The Wire, kde sa to prepletá všetkými sériami, ďalej okrajovo napr. Power alebo Banshee - a Banshee je v podstate povinnosťou každého seriálového fanúšika, takže to si musíš pozrieť... :)
Děkuju. Btw. banshee už mám 2x zkouknuto :D takže
WolfiQQ napsal(a):
Děkuju. Btw. banshee už mám 2x zkouknuto :D takže
Iba 2-krát?! Že sa nehanbíš! :DD Ale nie, srandujem... Btw. z daných seriálov som osobne komplet videl a odporúčam - Sons of Anarchy, Gang Related, The Wire, Power a spomínané Banshee, ktoré si už teda videl. 2-krát. ;D Ale aj také Boardwalk Empire, The Sopranos alebo Peaky Blinders sú "ťažké" drámy so super hereckým obsadením, skvelými výkonmi, ovenčené rôznymi cenami atď. :)
Boardwalk empire mě ze začátku moc nezaujal, ale jakmile se tam objevil mladý alcapone, tak už mě to chytlo. Peaky blinders a Sopranos mě svým popisem i názory ostatních zaujal, tak uvidíme.
WolfiQQ napsal(a):
Ahoj, znáte nějaký mafiánský/gangsterský seriál? Díky
Doporučuju Public Morals či Mob City. Má to sice jen jednu sérii, ale obojí stojí za to.
HonZajs000 napsal(a):
Doporučuju Public Morals či Mob City. Má to sice jen jednu sérii, ale obojí stojí za to.
Public Morals, srsly? Čo to má spoločné s mafiou/gangmi? Zas nepreháňajme, Honzo. :D To mu potom môžem odporučiť aj Simpsonovcov, veď tam je Tlstý Tony, no nie? :DD