Diskuzní fórum

Seznam seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 9. 2010 / 15:25:05 (před 14 roky)
off
Matthias napsal(a):

- WOW moc pěkný, sice trochu ze začátku nepřehledný, ale dobrý... díky moc .-)

Jinak pokud se Fruiko to rozhodne udělat i v CZ verzi...

Však tam někde je inspirace...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 9. 2010 / 17:00:36 (před 14 roky)
off
Matthias napsal(a):

- No to je super :)

Jinak hodnocení tipťop po dílech moc taky nechápu .)

nevím, ale mně to připadá příhodnější než hodnocení sérií. unikne mi díl ze seriálu, kde ty slabší vynechám (třeba u kriminálek se nic nestane, když vám pár dílů uteče), podívám se na hodnocení, má buď hodně dobré, tak si řeknu, že by asi byla škoda ho propásnout, nebo má nulu, takže si řeknu, že to kašlu. nebo se mi seriály překrývají, tak se podívám, který díl je lépe hodnocen, a podle toho se rozhodnu

VyhulMiPero
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 9. 2010 / 08:12:28 (před 14 roky)
off
ševča napsal(a):

nevím, ale mně to připadá příhodnější než hodnocení sérií. unikne mi díl ze seriálu, kde ty slabší vynechám (třeba u kriminálek se nic nestane, když vám pár dílů uteče), podívám se na hodnocení, má buď hodně dobré, tak si řeknu, že by asi byla škoda ho propásnout, nebo má nulu, takže si řeknu, že to kašlu. nebo se mi seriály překrývají, tak se podívám, který díl je lépe hodnocen, a podle toho se rozhodnu

- Fajn fajn, však nic proti hodnocení dílu. Jen bych řekl, že většinou ty díly nikdo nehodnotí, většinou tak dva/tři lidi, co to náhodou rozkliknou a napadne je jen tak dát hodnocení a většinou tam hrknout 100%. Navíc díl, kterej se tobě líbí někdo jinej může hodnotit 10-ti procenty...

A všechno proto, protože je to celkem drbačka hodnotit díl po dílu... to už je snažší hodnotit seriál jako celek nebo spíše celý řady...

ale to už je off-topic...

Franta02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
19. 12. 2012 / 09:14:23 (před 11 roky)
off

Mám seznam obou těchto seriálů se základními údaji o obsahu jednotlivých dílů, vysílání atd.
Kam to mohu poslat? Asi by totiž byla škoda, aby ty informace nebyly jen tak pro jednoho člověka.

Franta
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 12. 2012 / 10:07:46 (před 11 roky)
on
Franta02 napsal(a):

Mám seznam obou těchto seriálů se základními údaji o obsahu jednotlivých dílů, vysílání atd.
Kam to mohu poslat? Asi by totiž byla škoda, aby ty informace nebyly jen tak pro jednoho člověka.

Mrkněte do zpráv :)

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
28. 4. 2013 / 23:22:38 (před 11 roky)
off

Podle mě by třeba nebylo špatný na možnost rozdělení seriálů podle vysílacích stanic.. Třeba když si rozkliknu profil nějakého seriálu a tam vidím domovská stanice, tak aby se dala rozkliknout a tam byla možnost vidět co všechno stanice vysílá (vysílala). :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
28. 4. 2013 / 23:24:48 (před 11 roky)
off

to jde udelat ve filtru
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/

S.A.H.A.R.A.1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 9. 2013 / 16:20:34 (před 11 roky)
off

Zdravim všechny a především administrátora(y) této peckové stránky na které by jsem se rád obrátil s prosbou zda by bylo možné do záložky Seriály opět vrátit možnost zobrazení všech seriálů v databázi (vše) tato funkce na této stránce dříve bývala a opravdu by jsem uvítal její návrat. Děkuji

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 9. 2013 / 18:01:48 (před 11 roky)
off

Máme v databázi už přes 5000 seriálů a výpis takové stránky je náročný, proto není přímo na očích, ale důvtipní ji mohou najít, protože stále funguje.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Richter.Jack
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 2. 2015 / 23:46:26 (před 9 roky)
off

Já bych uvítal,kdyby šlo nějak hromadně přidat(třeba po sérii a bez hodnocení) seriály,který jsem viděl.Jelikož sem jich viděl dost hodně,než sem tady byl registrovanej,tak současný hodnocení epizoda po epizodě by mi zabralo hodně,hodně moc času