Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
kripolik napsal(a):
takže to že si platím vypnutí obou reklam je mi k ničemu a stejně ji tu uvidím?
Pokud tě děsně irituje, tak si kup ba těch 14 dní pozadí a máš to. ;-) Navíc jako bonus budeš mít obrázek dle svého výběru.
Fruiko napsal(a):
Pokud tě děsně irituje, tak si kup ba těch 14 dní pozadí a máš to. ;-) Navíc jako bonus budeš mít obrázek dle svého výběru.
Mohlo by to u balíčku Vypnutí reklamy v Giftshopu bejt napsaný. Normálně mám reklamu zapnutou, protože SerialZone si to zaslouží. Ta reklama na pozadí ale byla už moc, tak jsem si koupil balíček na vypnutí reklamy, ale stejně tam zůstala. Tak jsem zapnul AdBlock a až teď jsem náhodou ve fóru objevil, že se reklama dá zrušit koupením vlastního pozadí, tak jsem si ho hned koupil a AdBlock vypnul.
Jake napsal(a):
Mohlo by to u balíčku Vypnutí reklamy v Giftshopu bejt napsaný. Normálně mám reklamu zapnutou, protože SerialZone si to zaslouží. Ta reklama na pozadí ale byla už moc, tak jsem si koupil balíček na vypnutí reklamy, ale stejně tam zůstala. Tak jsem zapnul AdBlock a až teď jsem náhodou ve fóru objevil, že se reklama dá zrušit koupením vlastního pozadí, tak jsem si ho hned koupil a AdBlock vypnul.
Používat tu AdBlock obecně je jako kopnout všechny, co SZ dělají, do obličeje. SZ platí reklama, je to nezávislý portál, nikdo nás nevlastní jako třeba Ednu. Žádné velké vydavatelství nebo mediální hráč. Chápeme, že to občas člověka může trochu otravovat, ale náklady na provoz jsou tak značné, že z každé reklamy máme radost. Kor v případě pozadí, což se stává jen párkrát do roka. Zkuste si ho nechat zapnuté a těch pár týdnů to přežít. Nám tím můžete výrazně pomoci a nic vás to stát nebude.
megawir napsal(a):
Používat tu AdBlock obecně je jako kopnout všechny, co SZ dělají, do obličeje. SZ platí reklama, je to nezávislý portál, nikdo nás nevlastní jako třeba Ednu. Žádné velké vydavatelství nebo mediální hráč. Chápeme, že to občas člověka může trochu otravovat, ale náklady na provoz jsou tak značné, že z každé reklamy máme radost. Kor v případě pozadí, což se stává jen párkrát do roka. Zkuste si ho nechat zapnuté a těch pár týdnů to přežít. Nám tím můžete výrazně pomoci a nic vás to stát nebude.
Smyslem příspěvku bylo, že jsem AdBlock použít nechtěl, protože mám SerialZone rád, ale použít jsem ho musel, protože jsem neznal správnou cestu, jak se reklamy zbavit. Chápu, že je nejjednodušší z něj vytáhnout jedno slovo a na to zareagovat.
Podle mě to moc řešíte. Chápu a taky jsem nadávala, když šlo o reklamy, které vyskakovaly při práci, měly zvuk a člověk pracoval a najednou místo na něco na stránce kliknul na reklamu a otevřel stránku, kam neplánoval jít. Ale tohle, ač to není vrchol estetiky, nikoho neotravuje. Když nechcete, ani si toho všímat nemusíte. Já si ani pořád nevšimla, na co vlastně je.
Jake napsal(a):
Smyslem příspěvku bylo, že jsem AdBlock použít nechtěl, protože mám SerialZone rád, ale použít jsem ho musel, protože jsem neznal správnou cestu, jak se reklamy zbavit. Chápu, že je nejjednodušší z něj vytáhnout jedno slovo a na to zareagovat.
Chápu, že to, co jsem psal, nebylo pochopeno :) Psal jsem to proto, že ideální je reklamy se nezbavovat vůbec, ne hledat způsob, jak to udělat ;) minimálně je to slušnost vůči všem, co na SerialZone pracují.
Ahoj nevím jak ostatním, ale ta vyskakovací reklama co vždy vyskočí na spodku obrazovky, mi vždy překryje zprávu o přihlášení, reklama mi nevadí ale nemohla by být třeba nahoře abych viděl když dostanu třeba nějakou trofej. Teď jsem měl asi 150 přihlášení, vyskočilo žluté okénko a přes něj zároveň reklama. Takže jsem se nic nedověděl.
Takové reklamy jsou tu každou chvíli. To už bych spíš viděla jako praktičtější řešení přesunout to oznámení někam jinam.
Nejlepší by bylo, kdyby systém uměl spolu s udělenou trofejí poslat nějako zprávu nebo notifikaci. I spolu s tou hláškou, která udělení trofeje doprovází :)
Chci se zeptat, jak dlouho bude reklama "amazon" vyskakovat? Neslo by ju radeji dat nahoru, kdyz uz musi byt?