Diskuzní fórum

Hľadám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

amabis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
23. 11. 2016 / 19:24:44 (před 7 roky)
off

Zdravím vás,
Hľadám seriál podobný napr. The Sopranos alebo The Wire. Niečo z prostredia mafie, alebo z prostredia gangov ale niečo viac zo súčasného obdobia, nič ako napr. Boardwalk Empire a podobne.

Ďakujem za nápady.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 11. 2016 / 19:25:22
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 11. 2016 / 20:16:54 (před 7 roky)
off
amabis napsal(a):

Zdravím vás,
Hľadám seriál podobný napr. The Sopranos alebo The Wire. Niečo z prostredia mafie, alebo z prostredia gangov ale niečo viac zo súčasného obdobia, nič ako napr. Boardwalk Empire a podobne.

Ďakujem za nápady.

Jestli něco policejního, tak Wire se myslím docela podobá The Shield nebo novější Southland :) Případně jednosezónní Detroit 1-8-7, ale to jsem neviděla, takže nevím, jestli je to taky takový ten syrový styl. Případně HBO má ještě starší Oz, i když ten je z vězeňského prostředí, tak to asi nebude úplně ono.

Kafka Tamura
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 11. 2016 / 21:58:38 (před 7 roky)
off
amabis napsal(a):

Zdravím vás,

Ďakujem za nápady.

Underbelly - každá řada se věnuje jinému období z australského podsvětí... true story. Prakticky vynecháš 2. a 4. řadu a nic se nestane.
The Take - v hl. roli antihrdina, který nehraje na sympatie diváka, v podání skvělého Toma Hardyho.
Narcos určitě znáš... Ani do současného období už to moc nezapadá, ale má to k němu blíž, než k období Boardwalk Empire :)

Připomněl jsi mi, že mám v plánu Gomorru.

Výše zmíněný Oz bys určitě neměl vynechat, pokud máš rád aspoň trochu vězeňské téma. P.S: případně si tam nikoho moc neoblibuj, pravděpodobně brzo pojde jak prase na porážce.. kecám, tak humánně tam nikdo neskončí :D

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 12. 2016 / 18:54:55 (před 7 roky)
off
amabis napsal(a):

Zdravím vás,

Ďakujem za nápady.

Pokud to může být jiný než anglicky mluvený, tak doporučuju Crematorio (Crematorium) ze španělského prostředí.

jeza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
15. 12. 2016 / 12:00:57 (před 7 roky)
off

Ahojte nechtěl jsem zakládat další téma tak to přidám sem.. Už asi týden se snažím najít jeden seriál a vzdávám to, Nic jiného než napsat sem mi už asi nezbývá. Šlo o otce co měl postiženého syna, díky kterému se střetával s cizími lidmi kterým měl nějak ovlivnit život. a v uvodní znělce byl citát o červené stužce že každý člověk je spojený s tím druhým kterého má opravdu potkat nebo tak nějak.. Ví prosím někdo z vás jak se to jmenuje??? Děkuji za opověď..

Ježa
jeza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
15. 12. 2016 / 12:57:12 (před 7 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Jen střílím od boku. Nemůže to být Touch?

Anooooooo ... děkujííííí

Ježa
Lubomír Kupka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
16. 5. 2017 / 19:46:57 (před 7 roky)
off

Zdravím,
s dovolením využiji už existující vlákno i pro svůj obdobný dotaz.

Marně jsme se snažili si vzpomenout na jméno seriálu co se už hodně dávno vysílal na některé naši TV stanici. Co jsme ve vzpomínkách vylovili:
- nejspíš to byl sitcom, měl český dabing a jel (domníváme se) na některé naší tv stanici (možná na kabelu)
- určitě to bylo viděno před více než 15 lety
- hlavní představitelka byla žena, možná spisovatelka nebo herečka, matně si vzpomínáme, že v té době bez práce; myslíme, že rozvedená, protože v jednom z dílů se tuším vloupávali do domu jejího muže (velmi matná vzpomínka, snad se týká stejného seriálu)
- docházela za ní její kamarádka, bohatá, často s alkoholem v ruce
Víc se nám nevybavuje, bohužel.
Vím, že jsou to opravdu hrozně malé střípky informací, zkoušel jsem hledat pilně, leč marně. Za každý nový střípek, jakkoli malý, budeme upřímně rádi. Osobně věřím, že jak uvidím některou z těch dvou, hlava se snad sepne.
Děkuji.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 5. 2017 / 21:03:30 (před 7 roky)
off

Napadá mě asi maximálně Roseanne. Ale nevím, jestli to tehdy u nás jelo.

And when my time is up, have I done enough?
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 5. 2017 / 22:02:17 (před 7 roky)
off
Lubomír Kupka napsal(a):

Zdravím,

Marně jsme se snažili si vzpomenout na jméno seriálu co se už hodně dávno vysílal na některé naši TV stanici. Co jsme ve vzpomínkách vylovili:
- nejspíš to byl sitcom, měl český dabing a jel (domníváme se) na některé naší tv stanici (možná na kabelu)
- hlavní představitelka byla žena, možná spisovatelka nebo herečka, matně si vzpomínáme, že v té době bez práce; myslíme, že rozvedená, protože v jednom z dílů se tuším vloupávali do domu jejího muže (velmi matná vzpomínka, snad se týká stejného seriálu)
Vím, že jsou to opravdu hrozně malé střípky informací, zkoušel jsem hledat pilně, leč marně. Za každý nový střípek, jakkoli malý, budeme upřímně rádi. Osobně věřím, že jak uvidím některou z těch dvou, hlava se snad sepne.
Děkuji.

Asi úplná blbost, ale není to tohle?

Ride or Die
Zrzava_gamerka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
16. 5. 2017 / 22:10:15 (před 7 roky)
off
Lubomír Kupka napsal(a):

Zdravím,

Děkuji.

Bohatá kamarádka s alkoholem v ruce? Napadá mě Will a Grace, ale zbytek asi nesedí...

Já neprokrastinuji, jen je prostě má láska k seriálům větší, než k tomu ostatnímu...;)
1/2
12