Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
megawir napsal(a):
Hele, kdo z vás loví i filmové? Diskuze tam moc živá není, doufám, že to je jen tím, jak je první snadné! :))
Pokud tam jste a chcete si sledovat hodnocení a využívat např. funkce timeline, dejte vědět nicky :)
už jsem začal :D holt mi filmy jdou po těch 25 letech líp, jak seriály :D
Už na to koukám hodinu a nic mě nenapadá :D nechtěl by mě někdo trošku popostrčit, prosím?
Tak jsem šla uhádnout ten filmový advent a ten byl v pohodě. Vůbec jsem netušila, že tyhle stránky o filmech existují.
niekto niaku napovedu k dnesnemu adventu?
Na rozjezd paráda. Už se těšim na půlnoc. :D
Tak jsem to dala, ale to jisté důležité slovo u nás doma nepoužíváme :-)
Tulrika napsal(a):
Tak jsem to dala, ale to jisté důležité slovo u nás doma nepoužíváme :-)
tak důležitých slov je trošku víc :D otázka je, které z nich nepoužíváte :)
Tyhle hádanky mi připomínají tohle: Moničin případ, jak to vidíme mi, Joe případ,jak to vidí tvůrci hádanek.
https://www.youtube.com/watch?v=qx4b0WmAy8s
Pomůžu každému, kdo bude potřebovat :)
Tak na tento rok kalendára som sa strašne tešila, vyzbrojená s minuloročnými skúsenosťami, som sa zaprisahávala, že o nápovedu žiadať nebudem veď nemôžem byť tak blbá,aby som to neuhádla sama :) prvá hádanka po dlhom boji a neúnavnom googlení na všetkých možných aj nemožných slovníkoch uhádnutá...a to vraj je ľahká, no týmto štýlom môj záväzok hádať bez nápovedy vydrží možno do zajtra :D