Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2016

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Katschka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 12. 2016 / 17:07:18 (před 7 roky)
off

Nejdřív jsem bezradně koukala, hledala možnosti v různých jazycích, hledala v seriálech,... no nakonec jsem se k tomu dobrala, ale seriál vůbec neznám. ;)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 12. 2016 / 17:09:49 (před 7 roky)
off
Alias napsal(a):

A navyše seriál dosť neznámy. Chápem, že nemôžu byť dookola tie isté a hitovky sú už odhádané z predošlých rokov.

Ehm. Něco bych napsal. Ale byla by to moc velká nápověda. Každopádně si otevři a pořádně prostuduj profil seriálu a dojde ti, že je dostatečně známý.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 12. 2016 / 17:10:36 (před 7 roky)
off

Přiznávám, že mým hlavním odrazovým můstkem bylo, že jsem věděla, že existuje seriál s daným slovem :-) Věděla jsem i jak to musí být poskládané, ale chybělo mi hlavní pojítko, které naštěstí obešlo vyhledávání. Jestli někdy dojde na výhrůžku, že nám stopnete hledání úplně, tak to bude zlo :D Doufám, že podobně snadné to bude i zítra, nemám na to zrovna moc času :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 12. 2016 / 17:16:58 (před 7 roky)
off
Alias napsal(a):

A navyše seriál dosť neznámy. Chápem, že nemôžu byť dookola tie isté a hitovky sú už odhádané z predošlých rokov.

Vždyť je to o tom, že ten seriál nemusíš znát vůbec, já do dneška nevěděl, že takový seriál existuje. A i v minulých letech to bylo tak i když bylo jasný co vidíš musel jsi hledat jak to říct jinak. Všechny hádanky by měli jít vyřešit i když žádný z těch seriálů znát nebudeš.

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 12. 2016 / 17:19:06 (před 7 roky)
off
Alias napsal(a):

Dosť ťažké, keďže mi také synonymum nemáme. A navyše seriál dosť neznámy. Chápem, že nemôžu byť dookola tie isté a hitovky sú už odhádané z predošlých rokov. Tento tvoj príspevok ma naviedol.

Nechci aby to vyznělo nějak hnusně, ale to že takové synonymum nemáte, není náš problém. To už bychom se rovnou mohli hádat o anglických názvech, že jsme se nenarodili v Anglii, takže je nefér, když se na ČESKÉ stránce, zadávají názvy z cizí země.
Mimochodem, tohle je pěkný kec. Schválně jsem si to slovo zadala na slovenském google "*slovo* synonymum". A hned v prvním odkazu to bylo. A byl to slovenský slovník!
Navíc ten seriál až tak neznámý není.

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 12. 2016 / 17:31:21 (před 7 roky)
off

Díky, mockrát díky za kalendář! :)

Moje dnešní luštění probíhalo nějak takhle:
Jé, kalendář, supr! Co to sakra?...Cože? Ale...co? No to ne...no nic, budu pracovat, až přijdu z práce, tak na to mrknu...No tak ještě na to mrknu - ne, furt mi to nedává smysl. Ale dám to bez nápověd!...POTŘEBUJU NÁPOVĚDU! Ne, zvládneš to bez ní. Nech si to na večer, teď se na to nesoustředíš. Povídám, nech si to na večer! Nečum na to furt. Tu nápovědu! Ne, nesmíš! Fuj je to!

...a takhle to bylo celou pracovní dobu, až konečně, doma, v klidu, bum prásk a mam to :D

Takže ještě jednou díky tvůrcům, opět suprově odvedená práce :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Acvil
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
1. 12. 2016 / 17:31:59 (před 7 roky)
off

... je to dobré, vlasy jsem si dnes nevyrval... doufám, že to tak vydrží až do 24.12...

titín
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 12. 2016 / 17:47:13 (před 7 roky)
off

Může mi někdo poradit prosím :)

adam78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
1. 12. 2016 / 17:49:37 (před 7 roky)
off

Ta roční pauza je znát,než se do toho člověk zase dostane :)
Uhodl jsem to celkem rychle,ale seriál neznám.

adam78
frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 12. 2016 / 17:51:54 (před 7 roky)
off

nemám rad keď sú tam české názvy lepšie anglické