Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak keď som to videla, vravím si, to sa teda natrápim aj dve hodiny. Prešla som si pár komentárov v diskusii, že či ma niečo nenakopne, ale nič. Tak som proste hľadala a dumala, a nakoniec za 15 min som to dala. Tak som rada. :)
No to byl porod dneska! Ale nakonec se to povedlo, skvěle vymyšleno! :)
boooožínku... od 4 na to koukám a ted se tady mlátím do hlavy, že jsem na to nepřišla hned :D celou dobu jsem nad tím přemýšlela z toho správného úhlu, ale pak jsem ho nějak blbě změnila a on ten původní byl celou dobu správně :D
uf. no nakonec to bylo jednoduché, ale tápil jsem se. chtěl jsem zkusit i ten filmový, ale problém s registrací. smůla:(
tak tedy oficiálně žádám o radu prosím :)
dobré tak o tom celý den jak trubka přemýšlím ve špatném jazyce :D
prosím moc prosím o pomoc
Všem díky za pomoc už to mám
No joooo :D keď človeka zvedie písmenko S do iného jazyka, než v akom treba dnes rozmýšlať tak je to ťažko :D pomohli zmienky o synonymách a potom keď ma vyhľadávač vrátil späť na adventný kalendár, som aspoň vedela že už je uhádnutie blízko :D
seriál nepoznám, ale hádanka super :)
Krásny začiatok decembra, začal nám seriálovy (aj filmový) kalendár a aj nasnežilo :D
Jupíííí, Vánoce se blíží! :) Těšila jsem se na kalendář moc a moc, díky, SZ!
Tak se vrátím po 18 hodinách z práce a říkám si, že je to fakt šílené. Prvního prosince a já nic nestíhám. Dárky nemám, úklid... no, ten se nezblázní nikdy, cukroví nic. A to nemluvím o životně důležitém deadlinu v lednu. A ono už je prvního! A pak mi to dojde - no jo, ono už je prvního prosince! To znamená, že bude adventní kalendář na serialzone! Super, že je konečně prvního :) Díky.