Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ja až na druhý (aj film i seriál) - ráno 3:40 po prebudení mi to ešte nemyslelo
Nádhera. Tady se u mě projevila zkušenost z předchozích let a můžu jít v klidu na film. :^)
Dnes na prvý šup a môžem spokojne celý deň pracovať:)
Ráno jsem na to koukala jako puk, viděla jsem tam úplně něco jiného, ale nakonec jsem se na to dívala a dívala, až mi docvaklo, co to vlastně je (nevím, proč jsem se tam snažila vecpat to, co mi to připomínalo prvně a to správné slovo mě napadlo až při příchodu do práce, stejně jako včera. :D). Jakmile jsem přišla na to správné slovo, tak jen stačilo využít zkušenosti z předchozích dvou let, takže během dvou vteřin hotovo, to už pak nebylo těžké. Důležité je hlavně si moc nevymýšlet, nikdy tam neni víc. :D Vždycky na to zapomínám a musím se držet. No, děkuji za stresování se ráno, že jsem blbá, na zbytek dne mám klid. :D Jupíjajééé!
EDIT: Zprávy mi nepište, nebudu u sebe mít až do pozdního odpoledne telefon. :)
dnes vážne brnkačka :)
Ako idiot. Skusal som komplet od veci a nakoniec mi to doslo. Taka jednoduchost! Nechapem, ze mi to hned nedocvaklo.
Dneska opravdu lehoucke zacinam se bát, beztak se nás snaží ukonejsit falešnou představou toho jak už jsme dobří a za pár dnů tu budeme všichni brečet že absolutně nevíme co to má znamenat. :D
Dneska taková jednohubka, bojím se co přijde...
Včera som si dlho lámala hlavu nad hádankou, dnes som sa len pozrela a hneď uhádla. Už sa teším na zajtrajšiu ;)
Já jsem letos nějaký tupý. Mohl by mi někdo poradit se včerejší i dnešní hádankou? Moc díky.