Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dnes úplná sekundová lahoda... jak filmové, tak seriálové okénko, díky. už se těším na další.
MichelleCZSP napsal(a):
tak dnes úplná sekundová lahoda... jak filmové, tak seriálové okénko, díky. už se těším na další.
Asi jak pro koho...filmové bylo hned, ale seriálové to je pro mne už horší.
Micuda98 napsal(a):
Dneska taková jednohubka, bojím se co přijde...
Těžší (asi, protože všechny jsou lehký, že jo... :-D) jsou naplánovaný na víkendy.
No dnes boli ľahké obe hádanky - obe sekundové záležitosti ale tá seriálová bola o niečo jednoduchšia :)
No, tak dneska to vyžadovalo kapku přemýšlení (hlavně, když ten seriál neznám, že). Ale i tak - seriálová s filmovou na poprvé! Těším se na zítřek!
Dneska úplná brnkačka.
To vždycky potěší, když na tu hádanku třeštíte oči a jdete se podívat do diskuze, abyste si potěšili ego, že nejste jediný kdo netuší a všichni tu píšou, jak je to jednoduchý. :D
Jdu se zahrabat a doufat, že se mi brzo nastartuje mozek. :D
Edit: Aha, tak už. :D
Ivy napsal(a):
To vždycky potěší, když na tu hádanku třeštíte oči a jdete se podívat do diskuze, abyste si potěšili ego, že nejste jediný kdo netuší a všichni tu píšou, jak je to jednoduchý. :D
Jdu se zahrabat a doufat, že se mi brzo nastartuje mozek. :D
Já už tu psala, že dneska netuším a pořád nevím. Takže nejsi sama.
Fruiko napsal(a):
Těžší (asi, protože všechny jsou lehký, že jo... :-D) jsou naplánovaný na víkendy.
no to nemyslíš vážně, o víkendu mám víc práce, tudíž na tom budu dumat do noci:)