Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak zatiaľ pohoda, až sa bojím, čo bude ďalej.
kdyby chtěl někdo poradit, pište do zpráv
tak jak minuly rok, vikendove hadanky budou o neco tezsi.. tak sem zvedav...
no tak ja som dnes na to išla úúúúplne zle, aj som žobronila o nápovedu. tá mi nepomohla, pomohol mi manžel (slabý seriálový nadšenec, resp. skoro žiadny), ktorý ked sa pozrel na obrázok a povedal mi čo tam vidí tak som hned už vedela ako na to ísť. samozrejme to bolo asi na štvrtý pokus. kašlem ale na to, nech mám na konci adventu aj milion pokusov :D filmová inak včera aj dnes na prvýkrát. aspoň tam mi to zať ide, i keď sú tam strašne ľahké veci. uvidíme čo na nás ešte čaká :)
Tak u této hádanky jsem dutější než bambus.Může mne někdo lehce nakopnout? Díky :-)
Prosím, piště do zpráv.
Zatím opravdu lehké, dnes na první pokus během minuty :)
včera som rozmýšľala v slovenčine, dnes som tam videla somariny, ale nakoniec som to dala. už sa teším na zajtra, zas budem kukať ako buk
Dneska mi to nějak nedochází, můžu poprosit nějakou dobrou duši o nápovědu? Ať se pak můžu začít mlátit do hlavy jak jsem tupá. děkuji
Tak díky jedné hodně duši hotovo!