Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tahle mě trochu potrápila, ale je to doma. Opravdu pobavilo :D
Tyvole já na to čumím jako idiot a hledám něco s modrým a červeným tričkem a ono je to něco kapku jiného :D. No moje nervy :D.
ako čumím tak čumím na dnešok a som mimóza
Neporadil by mi někdo? Ať můžu jít taky klidně spát :D
Dee1407 napsal(a):
Neporadil by mi někdo? Ať můžu jít taky klidně spát :D
taky bych potřebovala :D mi irituje, jak tady všichni píšou, že to je blbost a že se u toho nasmáli a že to maj... ať na to hledím jako na to hledím, prostě mě žádnej normální seriál nenapadá....
Skoro hodinu na to cumim, zkousim kde co, a prd. Jdu spat, snad to rano lip vykoukam
Luisa napsal(a):
taky bych potřebovala :D mi irituje, jak tady všichni píšou, že to je blbost a že se u toho nasmáli a že to maj... ať na to hledím jako na to hledím, prostě mě žádnej normální seriál nenapadá....
Právě :D Papír popsaný všemi slovy a kombinacemi, co mě k tomu napadly, ale stejně nic :D A jak se znám, jsem bohužel schopná u toho sedět klidně do rána dokud na to nepřijdu :D
AHA! :D Chvíle zděšení, chvíle zběsilého přemýšlení a nakonec to docvaklo. A můžu v klidu spát. :D
Dee1407 napsal(a):
Právě :D Papír popsaný všemi slovy a kombinacemi, co mě k tomu napadly, ale stejně nic :D A jak se znám, jsem bohužel schopná u toho sedět klidně do rána dokud na to nepřijdu :D
bohužel, jsem to samý :D ale i když cítím, že mozek umírá, tak se mi nechce do postele, páč mě irituje, že to nemám vyřešený :/
Lidi nejste sami, já po nápovědách mám z toho větší guláš než o půlnoci :D