Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
První hádanka a hned na první pokus. Jednoduché :D
Na adventní kalendář tady na SZ jsem málem zapomněla, ale FB mi ho velkoryse připomněl :) Radovala jsem se jako malá holka :D Od loňska mám zvyk, že si otevřu okno, když nevím, začnu něco dělat, pak se na to zase podívám a zase něco dělám, a tak pořád dokola, než mi to konečně dojde - první prosinec mám splněný a byla to sranda :D Těším se na další dny, velikánské díky Fruikovi a Biskinovi :)
tak už mě to cvaklo, ale prvotní děs, proboha co to zase je, ve mě zůstal, děkuji za velice povedenou hádanku
Hurá!
Začínáme zlehka a já už mám první okénko vyluštěné ;)
Tak dnešná hádanka vyriešená, nebola zas tak ťažká ale najprv som si myslela, že ju ani nedám :D teším sa na zajtra :)
Tak už taky hotovo, ale musím se přiznat, že prvních asi 6 minut mě nic nenapadlo a pak mi to prostě došlo :)
Hotovo napoprvé. Moc jsem se těšil.
Juchů, je to tady zase:) Tenhle byl lehký, ale je mi jasné, že i letos určitě zažiju ty skvělé chvíle totální nevědomosti (a následný pocit totálního idiota, že jsem to nedala hned na poprvé). A filmový bonus je také super... Takže díky, že to pro nás děláte!
Dnes jednoduché :)