Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Někdo nápověda prosím? :)
EDIT: tak po nápovědě mám :D. Nikdy nevím jestli mám přemýšlet v češtině nebo v angličtině :D
Kaspi napsal(a):
Prvni dve brnkacka, ale u dnesniho okenka me napadala asociace jen jedna a to pokud jsem se zameril na 3/4 obrazku. Takze cirou nahodou napoprve. Nevite nekdo co ma byt to ".R" ? Ostatním preji uspesne tipy
To je R.
jestli chce nekdo napovedu klidne at napise
Fruiko napsal(a):
To je R.
To je rada nad zlato. :) Teď se mi to směje, ale po prvním otevření jsem z toho taky byla tumpachová.
Syrestesia napsal(a):
To je rada nad zlato. :) Teď se mi to směje, ale po prvním otevření jsem z toho taky byla tumpachová.
vtipné je že tahle jediná část mi hned dávala smysl věděla jsem co musím udělat ale z čeho bylo horší :-)
Mohl bych poprosit o nápovědu? :D Přemyšlim nad tim od půlnoci a začínám mít nutkání jít bouchat hlavou o zeď.. :D
Deaneira napsal(a):
vtipné je že tahle jediná část mi hned dávala smysl věděla jsem co musím udělat ale z čeho bylo horší :-)
Jsem na tom stejně. Ovšem zbytek je zatím mimo moji sféru. Odjíždím po nákupech a obávám se, že toho spoustu zapomenu koupit. :^)
Prosím o nápovědu.
Dneska to uz bylo narocnejsi.. dekuju za nakopnuti. I kdyz ted si prijdu jako trubka :)
Lidé dobří, čumím na to jako blázen a nemužu přijít ani na včerejšek, kterej asi bude jednoduchej ale já ten seriál asi prostě neznám a ani na dnešek kde mě furt napadá jen "parkoviště P+R" :/ Prosím hoďte lano, děkuji
EDIT: tak dnešní už mám, zas tak těžký to nebilo, jen prostě přijít na to jestli to luštit v češtině, nebo angličtině :D, tak ještě tu "lehkou" vcerejší :D