Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mohu poprosit o nápovědu k okénkům 18 a 21? Nějak v tom absolutně nic nevidím...
Mě vždycky pobaví, když zadám název toho co by to mohlo být do vyhledávače a jsem seřván, že nemám hledat, ale přemýšlet :D
Filmová hádanka na první pohled, u seriálové jsem sice hned věděla, co má být v názvu, ale zpočátku jsem hledala ve špatném jazyce. Po chvíli však splněno ;)
Prosim nejaku napovedu
zitra to bude horsi.. pry to ma byt nejtezsi hadanka.. tak sem zvedavej na zitra
dinko6 napsal(a):
zitra to bude horsi.. pry to ma byt nejtezsi hadanka.. tak sem zvedavej na zitra
Jsem neříkal nejtěžší, ale nejlepší.
sice napodruhé ale za vteřinu to mám, jdu na filmový
edit: filmový na první pokus :D
Po třetí a doufám naposled prosím, prosím, smutně koukám, o nápovědu. Tentokrát k 20.12. seriál a 21.12. film. Ani dny navíc mi nepomohly k tomu, aby mi to došlo :-(
Fruiko napsal(a):
Jsem neříkal nejtěžší, ale nejlepší.
No, určitě bude obojí... Zatím mám pocit, že mi to letos docela jde, ale zítra mě určitě vyvedete z omylu ;o). Díky za oba kalendáře.