Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Filmová byla dnes jednoduchá, ale serialovou porad nevím. Nedal by mi někdo nějakou napovedu?
poproim napovedu na dnesnu dakujem
Nira napsal(a):
Mrkla jsem na historii svého kreditového účtu a zaujalo mě, jak mi přiskakují kredity v části Advent (mimochodem je tam drobná chyba - uveden rok 2013).
Je možné, že by bylo za uhádnutí adventní hádanky tolik kreditů, kolikátého ten den je? Odečítá se něco za chybné pokusy? Registrovala jsem se až letos, je to můj první advent tady a jsem zvědavá :-)
Neodečítá. A jelikož historie není oficiálně dostupná, tak se chyba toleruje. :-)
Fruiko napsal(a):
Neodečítá.
Aha, super! :-)
Fruiko napsal(a):
A jelikož historie není oficiálně dostupná, tak se chyba toleruje. :-)
Asi jsem na správný odkaz narazila někdy někde ve fóru, občas tam mrknu, úplně utajeně nevypadá ;-)
Dobrý večer,
mohla bych proprosit o nápovědu k 20. a dnešnímu dni?
Děkuji
~~~Jestli chce nekdo nakopnout tak klidne napiste~~~
Dnes jsem vyzkoušela již všemožné způsoby, co mě napadly... stále nic. Pomohl by mi někdo, prosím?
Edit: Dobře, tak moje "všemožné způsoby" byly úplně mimo od reality.. Děkuji všem co pomohli.
Mám na to určitý systém...
Když to neuhodnu na první kukačku, tak to zkusím později, pokud mi to nedojde ani napodruhé nevymyslím to nikdy.
Takže se obracím opět na Vás s dnešní hádankou. Kdo by byl tak laskav a popostrčil mě tím správným směrem, má u mě jedno velikánské, ale přesto bezvýznamné plus. :-)
Edit: Mám, děkuji... Je to jednoduché až se stydím ;-)
Ahoj, nevíte někdo 17 a 18? :) Dííík