Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hehe, už se to blíží!! ^_^
Matuush napsal(a):
hehe, už se to blíží!! ^_^
Taky čekáš na tu těžkou 23? Nevím, jestli mám jít radši spát a luštit to s klidnou hlavou anebo si počkat a zkusit to. :D
Ahojky, můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu? Děkuji.
Edit: Tak už nic, už mi to došlo. :)
Neporadil by mi prosím někdo se seriálovou hádankou z 18.12. stále na ni nějak nemůžu přijít :D dík
Tak mi prosím někdo poraďte s tou dnešní prosím. Koukám na to fakt nějak blbě :(.
ahojte :/ teraz som dorazila domov po celom dni a otváram okienko, že idem hádať a bola som si stopro istá, že viem ale asi neviem :/ vedel by ma niekto posunúť správnym smerom? ďakujem moc
Poraďte prosím někdo než bude zase půlnoc
1Anilvap napsal(a):
Taky čekáš na tu těžkou 23? Nevím, jestli mám jít radši spát a luštit to s klidnou hlavou anebo si počkat a zkusit to. :D
No jistě! Si počkej, popřemýšlej a když tě nic nenapadne, během spaní to tvůj mozek vyřeší! ;) [V 1 z 10 případů to funguje. :D]
Hotovo na dnes :)
Matuush napsal(a):
No jistě! Si počkej, popřemýšlej a když tě nic nenapadne, během spaní to tvůj mozek vyřeší! ;) [V 1 z 10 případů to funguje. :D]
Film hned, ale u seriálu budu spoléhat na vyluštění ve spánku, jak říkáš. :D