Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To je super!! ^_^ Stále hádám, konečně!
tak... zatim nevim ani jeden... :-/ snad se to nejak vybarvi :-)
EDIT: serial mam ale i kdyz jsem ho nedavno videl, souvislost s obrazkem je mi nejasna... :-)
jeste ten film... ten zatim vubec netusim... :-/
Tak a mám to. Strejda google pomohl, šla jsem na to od začátku dobře, ale stejně jsem zkoušela různý blbosti než mě to docvaklo.
Ale jo, pěkná hádanka, i když některé tedy potrápili mnohem víc. Snad to ta 24 nepokazí a letos ten kalendář i dokončím :D
Tak dneska ten seriál byl hodně jednoduchý. Vlastně ani nevím jak mě to triko, prostě to bylo mrknu a vidím :D ale možná pomohl alkohol, ale na film se asi budu muset vyspat.
Tak dnes jsem v pasti :D
Presne sa splnilo, čoho som sa včera obávala. Dnešné hádanky sú náročné. Ešte idem chvíľu premýšľať a ak nič nevymyslím, pôjdem sa na ne vyspať :D :)
EDIT: filmová hotovo, v podstate som len nesprávne slovo používala :)
Tak film jsem měla hned, ale ten seriál fakt netuším...nemohl by mě někdo trochu pošťouchnout? :D
po hodine hľadania seriálu na SZ a skúšania či to nie je ten správny som sa konečne trafil, ani len neviem prečo to tak je, a seriál nepoznám .... ale hlavné je že som sa trafil :D aspoň môžem ísť s čistou hlavou spať :)