Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
kašlu na to jdu spát
Seriál i film sice mám, ale ten seriál jsem jen zkusila...ani jsem nečekala, že to vyjde (to tam byly pravděpodobnější pokusy) :-D Kdyžtak kdo má, mohl by mi prosím, vysvětlit do zprávy? Pak možná i poradím ostatním, když to pochopím :-D
Prosím o radu, dneska tu seriálovou asi nevykoumam... :( Můžu naopak poradit s kteroukoliv filmovou nebo seriálovou (kromě té dnešní seriálové :D )...
Edit: už to s nápovědou mám. Díky. :D
Nabídka stále pak platí, kdyby někdo potřeboval poradit s minulými hádankami, tak pomůžu. ;)
Soren a nemohla bys mi prosím taky napovědět s tím dnešním seriálem? :D Koumám nad tím jak blázen a furt nic :D
Mám obě heč! :-P
Film jednoduchý, ale ten seriál teda to byla dost povedená náhoda...napadl mě už dřív, lehkou souvislost s obrázkem vidím, jinak by mě ani nenapadl.
Ale jak již tu někdo psal, pasovalo by tam spoustu jiných a lépe.
Jo tak dnes měla být ta fakt těžká :-) no úplně lehká nebyla, ale pro mě pohoda škoda že už je konec
sola_lupa napsal(a):
Nemělo to být dneska velmi těžké? Nebo se ta těžká hádanka posunula až na 24.?
Nemělo. Celou dobu říkám nejlepší, protože princip a provedení jsou boží.
Petrolec napsal(a):
Mám obě heč! :-P
Film jednoduchý, ale ten seriál teda to byla dost povedená náhoda...napadl mě už dřív, lehkou souvislost s obrázkem vidím, jinak by mě ani nenapadl.
Ale jak již tu někdo psal, pasovalo by tam spoustu jiných a lépe.
Já myslel, že po těch letech už chápete, že to souvislost nikdy nemá žádnou.
Děkuji za nápovědu, mám vyřešeno, ale pořád mi ještě nedošlo, proč je to zrovna tenhle seriál :D