Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak vyřešeno, a můžu se jít věnovat něčemu jinému :D
Soren napsal(a):
Prosím o radu, dneska tu seriálovou asi nevykoumam... :( Můžu naopak poradit s kteroukoliv filmovou nebo seriálovou (kromě té dnešní seriálové :D )...
Edit: už to s nápovědou mám. Díky. :D
Nabídka stále pak platí, kdyby někdo potřeboval poradit s minulými hádankami, tak pomůžu. ;)
Lidi, co na to nepřišli sami, by měli mít zakázáno radit. :-)
Fruiko napsal(a):
Já myslel, že po těch letech už chápete, že to souvislost nikdy nemá žádnou.
Když já vylupuji prvně... (nejsi trochu zahanben?) A to jsem ten seriál neviděla :-)
Film - mrknu a vidím, seriál - mrknu a netuším. Snad bude čas kouknout později a lépe :-)
Jelikož už je dneska 23.12., tak budu muset kapitulovat. Pokud by mi chtěl někdo napovědět ohledně hádanek 8, 22 a 23, budu rád. Díky.
Ahoj, mohl by mi nekdo poradit? Koukal jsem na to hodinu po pulnoci, koukam na to ted pul hodiny po probuzeni a vubec nevim ceho se chytit. Moc dekuji :-)
takže posledný deň (teda predpokladám, že zajtra sa neháda ako pominulé roky) a ja som mimo :D film skúšam slová ktoré ma napádajú ale ani jedno to nebolo a seriál tiež neviem. ak by niekto mal čas mi napísať nápovedu do správy, tak budem vdačná :) dakujem
hoj muzete mi poradit ? jak serial tak film?
Poslední den a ja jsem v koncích. Prosím o nápovědu k dnešní hádance. Moc děkuji
Edit: Už mám hotovo. Moc dekuji za nápovědy.
poradte mi, prosim se serialem.diky