Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poprosim dobru dusicku o napovedu k serialu..
EDIT: dakujem za pomoc RedRose :)
prosím o radu jak k filmu tak k seriálu
S nápovědou hotovo,sama bych na to dnes nepřišla :(
...včera jsem to asi přehnal se svařákem že mi to dnes nemyslí :-(, prosím dobrou duši o nápovědu k dnešnímu serošu i filmu.-) děkuji a za to dáreček najdete pod stromečkem.-)))))
janka89 napsal(a):
takže posledný deň (teda predpokladám, že zajtra sa neháda ako pominulé roky) a ja som mimo :D film skúšam slová ktoré ma napádajú ale ani jedno to nebolo a seriál tiež neviem. ak by niekto mal čas mi napísať nápovedu do správy, tak budem vdačná :) dakujem
edit - vdaka milej osôbke mám už oboje. dakujem :)
písať o pomoc mi môžete, ale idem off a neviem kedy sa prihlásim lebo mám toho veľa ale ak počkáte, odpíšem neskôr :) pekný deň
tak dneska hotovo .. dik za nakopnuti ))..
Může mi někdo poradit s dnešním seriálem, prosím ?
Děkuju :)
Tak už mám i seriál, díky nápovědě, ale sama bych to asi vážně nedala, hádám první rok a tenhle způsob hádání by mě fakt nenapadl o.O Film jsem měla hned, ale seriál byl docela těžkej (pro nováčka :D )
Tohle pokorně vzdávám a taky poprosím o seriálové nakopnutí :)
ETA: Tak díky nakopnutí už mám a bylo to teda hodně zákeřný :) Ale hezky udělaný, klobouk dolů!