Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak film mám, krásná hádanka a jdu dumat nad seriálovou hádankou venku se psem:) třeba mě na tom mrazivém vzduch v lese něco napadne:)
Teda poprosil bych menší nakopnutí k dnešní seriálové otázce, ale jen nakopnutí...chci tomu ještě chvíli věnovat, děkuji.
EDIT: děkuji, hotovo, někdy stačí málo...
Všem pěkné vánoce.
Prosím dobré duše o nápovědu k dnešní seriálové hádance. Ať zkouším co chci, nic mi tam nesedí. Děkuji předem.
EDIT: děkuji za radu
poradí mi nejaká dobrá duša s dnešnou hádankou a s hádankou č.18 ...vopred ďakujem
EDIT: po nakopnutí hotovo - ďakujem :)
Dneska hotovo, ale jak na to ten google přišel je mi záhadou (a to jsem ten seriál viděla!) :) Btw. nikdy bych nevěřila, že seriály budu mít všechny a filmy ne. Chybí mi dva a už na ně asi nepřijdu.... kdyby chtěl někdo poradit dnešní film, pište. A kdyby se našla dobrá duše a vysvětlila mi dnešní seriál, budu vděčná.
EDIT: Díky všem za vysvětlení. Google má asi magickou moc, vyjel mi správný seriál z úplně něčeho jiného. :)
Ahoj prosím prosím o nápovědu k seriálu i filmu :)
děkuju všem za rady, konečně to mám :)
Mohl bych kolegové a kolegyně poprosit o nápovědu? Večer neseplo, teď na to čumim od 5 ráno a furt nic. Počítám, že to bude český seriál, protože mě nic nenapadá. :D
Edit: po lehkym nakopnutí uhodnuto. Děkuji všem.:)
Poptávám nápovědu k dnešnímu seriálu.
Výměnou nabízím nápovědu k ostatním seriálům i všem filmům (pokud si znovu vzpomenu).
Edit: Děkuji, hotovo. Tohle by mě opravdu nenapadlo.