Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem se těšila a teď na to čumím a nic. Asi mám zamrzlé obvody nebo co. Snad se mi rozsvítí...;o)
Tak to jsme dve
petruskaJ napsal(a):
Tak jsem se těšila a teď na to čumím a nic. Asi mám zamrzlé obvody nebo co. Snad se mi rozsvítí...;o)
petruskaJ napsal(a):
Zatím taky netuším to bude asi tím, že venku je zima a tak mám ještě namrzlí mozek! :-)
Nebojte, taky jsem mimo. Ale co už. Do půlnoci daleko. Při nejhorším budu večer žebrat o nápovědu. :^)
Tak nakonec to není tak těžké, jak se na úplně první pohled zdá. Jen co jsem to tady dopsala, tak mi to docvaklo a ono to je ono. Nedejte se, držím palce.
spike napsal(a):
Zatím taky netuším to bude asi tím, že venku je zima a tak mám ještě namrzlý mozek! :-)
A nebo si z Moravy. ;-)
a co druhá hádanka na KFILMU, troufnete si i na filmové? :)
první je snadná, ale další už pořádně potrápí, řekl bych, fruiko se letos při vymýšlení vyřádil :))
Fruiko napsal(a):
A nebo si z Moravy. ;-)
Já teda su a nebojím se to přiznat! ;O)